|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav Svima Kolegama!!!
Ajde da se nekako Organizujemo da nam Naprave za Korg PA80 Portamento u Iducem OS"... Molio bi Sve Kolege Muzicare koji nisu Korisnici Korga da nam se Prikljuce u Pomoc.. Molba za "Vaxtera" ili Autora ove Stranice kako da ovo sve Organizujemo!!! Hvala Svima Unapred.... Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ja ne znam shta vam ja tu mogu pomoci.
Ne sviram Korg-a, i dosta ga slabo poznajem. Ako mogu, pak, nekako pomoci, to cu i uraditi... Samo ne znam koja bi moja uloga mogla da bude u svemu tome...
![]() |
#3 |
Otac nacije
|
![]()
Slabo ce biti sta od toga!
Postavio sam kao clanak vec duze vremena na stranici da se tako nesto uradi,ima vec clanova koji su isto za,ali mislim da nas je i previse malo. To sa poramento moglo bi da se doda jos uz proslu temu.E sada ima dosta iskusniji muzicara od mene,pa nebi bilo lose da Kreso ili Laky ispisu sve te sto bi bilo pozeljno da se popravi pa da posaljemo.Vaxter moze da prevede i da posalje pa vidjecemo rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
yu-midi
Hvala ti na komplimentima ![]() ![]() Inace rado cu podrzati svaku akciju i dati svoj glas. Mislim da bi kolege koje su u inostranstvu i koje imaju neke veze i kontakte sa drugim muzicarima, mogli da ih obaveste o nasoj ideji.Cevap i jos neke kolege posecuju turske i arapske sajtove, a i njima je interesantan taj problem.Kolege koje vladaju engleskim, nemackim ili nekim drugim zapadnoevropskim jezicima, mogu takodje da pomognu. Znaci moj predlog je "Hajde da vidimo sta ostali u svetu rade i razmisljaju po tom pitanju?" A posle cemo ... ici dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nista ako neide steta..
Probacu sam da uspostavim Kontakt sa nekim od Korgovih Programera. PS! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Sumnjam da ce Korg da izbacuje novi OS za PA80, i mnogi misle da ce biti prosirena Sampling memorija u novome OSu. I ovo sumnjam.
Kad bi izbacili sve sto nam treba u novome OSu kako bi pare pravili sa novim masinama ![]() Jedina nada su nam Turci, mozda oni da izbace novi OS. Jedino se Jamaha zajebala sa PSR9000 i PSR9000Pro kad su ih izbacili na trziste, dali nam sve, zato su brzo prodaju ovih uredjaja ukinuli. Adrijan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Nisam Trazio vase Kukanje, ovde samo nek se Izjasne koji su za ovu Akciju i Koji Hoce Ovo da Podrze....
Korgu PA80 samo Treba Portamento i Nista Vise Ostalo Sve Ima, Netreba ni Memorije vise od 16 MB.... Ovo nije Puno, samo jedna mala Funkcija, normalno da Netreba Izmisljat neke Velike Stvari... Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Jarane, nije to SAMO portamento funkcija, ima tu neshto i vishe. Pitanje je da li i uopshte Korg ima pravo da ubacuje portamento u svoje mashine, poznato je da nemaju copyright na to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Korg ima Portamento Funkciju ali nije za nas...
Ajde Cevap Legendo ti nesto Izmudruj, Pitanje nas nece Nista Kostat. PS! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zdravo ljudi,
evo da i ja nesto kazem na ovu temu. I ja sam skoro stupio sa glavnim prestavnikom Korga u Nemackoj( Music Meyer) u kontakt, upravo radi pitanja dali se radi na novom OS zbog vec pomenute vece memorije za semplove, tj. podrska FMC 32MB. Potom sam dobio odgovor da oni nemaju nikakvu informaciju da ce se raditi jos jedan OS posle verzije 3.06. Medjutim ja mislim da ipak nije pogresno sve pozeljne promene ili dodatke u OS-u napisati i uputiti KORG-u. Ja mislim da oni nece kategoricno odbiti nase zahteve kao prvo radi imidza a drugo znaju oni da nije garant ako PA80 nema stokakvih stvari da ce svako automatski uzeti napr. PA1X. A i nismo samo mi Jugovici koji sviraju PA80 pa im nesto fali :-) Trebalo bi u jednom novom postu navesti jos jednom sve tacke i napisati mail. Ako treba da bude na nemackom evo to cu ja da uradim. A ako treba na engleskom to bi vec morao neko drugi, posto mi engleski nije bas tecan :-) pozdrav vlajko |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
akciju, idemo, korg, novi, pa80, portamento |
|
|