![]() |
Midi files nema zvuk na PC
Koristio sam Vanbasco player i cesto se dogodi kada startujem midi files da nema zvuk, kada sam oddinstalirao Vanbasco i restartirao Pc - i ponovo instalirao ponekad se vracao zvuk na midi fajlove.
Sada moj PC uopste nece da izvadi zvuka na midi fajlove Sa ni jednim playerom cak i sa Cubase . Isto da napomenem da i Style Works nece da izvadi ton na PC. Molim ako neko zna o cemu je problem da mi pomogne nemogu da radim na PC, znaci midi fajlove i Style Works nemaju zvuk na PC a sve drugo mislim na mp3 , video ... ima zvuka. |
Moraces to podesiti u "Sound" podesavanjima, onaj zvucnik mali koji stoji u donjem desnom uglu (ikonica izgleda kao zvucnik). Ako ga tu nema onda moras u Start Menu/Control Panel pa nadjes taj zvucnik. Tu ces morati da selektujes ako nije selektovan MIDI ili da ga pojacas. U tome je samo problem.
Pozzz |
sve sam probao u Sound / control panel - nikako nemogu da dobijem zvuk,
Imam Windowa XP , a ono sto kazes da pojacam samo midi - ta opcija tamo ne postoi. |
Ukoliko nije neki specifican problem,trebalo bi da radi kako je vec gore navedeno.
Znaci: -Control panel>Sound -u Sound podesavanjima na dnu imas opciju Midi playback -tu se postavi da bude "Microsoft Wavetable Synth" -kliknes na Volume i pojacas sve opcije I trebalo bi da radi....nadam se da nije do zvucne,hardwerski problem. |
Ako vec sve ostalo radi sto se zvuka tice, samo je u tome problem. Igraj se, chachkaj, ne mozes nista pokvariti...
Pozzz |
Probaj druze da odponovo instaliras drajvere za zvucnu pa onda cackaj ovo gore sto su navele kolege.
Poz! |
Sve sam to probao u saundu - ali nece ni da cuje - ovo sa drajverima mozda pomogne ali ako moze neko da mi kaze gdje da nadjem drajvere posto nemam nikakvo CD od kompjutera
Hvala na odgovore |
koju zvucnu imas
|
Sigmatel Audio - ako je to ime sound carte, ako nije onda mi reci kako da nadjem ime zvucne karte
|
Druze ukucaj u google Sigmatel Audio i izbacice ti driver da skines.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org