|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Koristio sam Vanbasco player i cesto se dogodi kada startujem midi files da nema zvuk, kada sam oddinstalirao Vanbasco i restartirao Pc - i ponovo instalirao ponekad se vracao zvuk na midi fajlove.
Sada moj PC uopste nece da izvadi zvuka na midi fajlove Sa ni jednim playerom cak i sa Cubase . Isto da napomenem da i Style Works nece da izvadi ton na PC. Molim ako neko zna o cemu je problem da mi pomogne nemogu da radim na PC, znaci midi fajlove i Style Works nemaju zvuk na PC a sve drugo mislim na mp3 , video ... ima zvuka. Promijenjeno od oliver (04.05.2010 u 03:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Moraces to podesiti u "Sound" podesavanjima, onaj zvucnik mali koji stoji u donjem desnom uglu (ikonica izgleda kao zvucnik). Ako ga tu nema onda moras u Start Menu/Control Panel pa nadjes taj zvucnik. Tu ces morati da selektujes ako nije selektovan MIDI ili da ga pojacas. U tome je samo problem.
Pozzz
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
sve sam probao u Sound / control panel - nikako nemogu da dobijem zvuk,
Imam Windowa XP , a ono sto kazes da pojacam samo midi - ta opcija tamo ne postoi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ukoliko nije neki specifican problem,trebalo bi da radi kako je vec gore navedeno.
Znaci: -Control panel>Sound -u Sound podesavanjima na dnu imas opciju Midi playback -tu se postavi da bude "Microsoft Wavetable Synth" -kliknes na Volume i pojacas sve opcije I trebalo bi da radi....nadam se da nije do zvucne,hardwerski problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ako vec sve ostalo radi sto se zvuka tice, samo je u tome problem. Igraj se, chachkaj, ne mozes nista pokvariti...
Pozzz
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Probaj druze da odponovo instaliras drajvere za zvucnu pa onda cackaj ovo gore sto su navele kolege.
Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Sve sam to probao u saundu - ali nece ni da cuje - ovo sa drajverima mozda pomogne ali ako moze neko da mi kaze gdje da nadjem drajvere posto nemam nikakvo CD od kompjutera
Hvala na odgovore |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
koju zvucnu imas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Sigmatel Audio - ako je to ime sound carte, ako nije onda mi reci kako da nadjem ime zvucne karte
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze ukucaj u google Sigmatel Audio i izbacice ti driver da skines.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|