![]() |
Problem oko ritmova pa1x !
Cao svima, (ovaj text ce biti malo duzi, al procitajte molim vas...)
Opet ja sa novim problemom, ...bas me nece...(nemojte mi zameriti sto sam naporan, al hocu da sredim i nabudzim klavijaturu za 02.07. pa sam malo sad u frci, razumite me...a stvaraju se problemi)...Ovako...Posto imam ovaj jedan postojeci set, i neki ritmovi mi se na njemu svidjaju a neki ne...a neke sam i ubacio sa drugih setova...dosta ritmova sam promenio drum, perkusije, cinele itd...i jacinu ritma, i tempo, ma sve...i extra....i onda ugasim i upalim klavijaturu, snimim ono save all, promenim na neki drugi set, i vratim na moj..(hteo sam da proverim dal ce mi sacuvati boje) ...i tad....problem...SVI AL BAS SVI RITMOVI SU POBRLJAVILI!! (cak i oni koje nisam ni dirao)....totalno su pobrljavili, nista ne valja drum i perkusije pise da su pojacani a ne cuju se?!?!?!? :P sve nesto sacuvaj BOze..a boje su dobre....moze biti da kada sam snimao set(postavke) nisam dobro stiklirao stavke za snimanje. Naime kada se snima set stiklirano je da se sacuvaju: User Style, User Pad, Performance, Global, User Sound&DK, a polja PCM i Song Book nisu stiklirana...jel mozda to uzrok, sto su pobrljavili drumovi, ili sto sam menjao set?!? MOLIM VAS POMOZITE, U BEDAKU SAM! :PPP :S |
korg18
kod pa1x moras sve selektovat i PCM to nisi uradio zato ti nije nista povukao sa PCM vec samo prazninu,i zato ne radi drum ni ostalo,kad hoces sacuvat set save all,i onda selektujes PCM i Songbook ako zelis,ali obavezno PCM i tad ce ti sve radit,a to sto si se patio sredjivo nisi sacuvao,i onda drugi set i to je to,eto svi ce ti rijet isto pozz.
|
Komsija, trebalo je da snimis i PCM.:( Song book ti je nebitan ako ga ne koristis. Ostala ti je PCM Banka od seta koji si ucitao posle snimanja svog seta, a kada si vratio svoj set koji nije imao PCM, klavijatura je zadrzala tu PCM banku koju je imala vec u sebi. Jbg.:( Na greskama se uci. Spasices se samo ako imas negde sacuvanu tu PCM banku.
|
Znaci i PCM, ja kontao da je PCM nepotreban....Hvala vam puno ;) samo zalim sto sam toliko sredjivao, i sad se obrisalo...al zapisao sam postavke...;) pozdrav vama...;)
Dodato: Ne vredi kolege....ispravna je ta varijanta za PCM, al sta vredi kad mi zablokira klavijatura, dok snimam set sa PCM...Jednostavno zakuca, i oni tockici se ne pomeraju :( ...ne znam koji je djavo, dal zbog memorije ili neceg drugog ne moze da se snimi :confused: pozdrav i hvala vam |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org