|
![]() |
#1 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 31
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
Cao svima, (ovaj text ce biti malo duzi, al procitajte molim vas...)
Opet ja sa novim problemom, ...bas me nece...(nemojte mi zameriti sto sam naporan, al hocu da sredim i nabudzim klavijaturu za 02.07. pa sam malo sad u frci, razumite me...a stvaraju se problemi)...Ovako...Posto imam ovaj jedan postojeci set, i neki ritmovi mi se na njemu svidjaju a neki ne...a neke sam i ubacio sa drugih setova...dosta ritmova sam promenio drum, perkusije, cinele itd...i jacinu ritma, i tempo, ma sve...i extra....i onda ugasim i upalim klavijaturu, snimim ono save all, promenim na neki drugi set, i vratim na moj..(hteo sam da proverim dal ce mi sacuvati boje) ...i tad....problem...SVI AL BAS SVI RITMOVI SU POBRLJAVILI!! (cak i oni koje nisam ni dirao)....totalno su pobrljavili, nista ne valja drum i perkusije pise da su pojacani a ne cuju se?!?!?!? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
kod pa1x moras sve selektovat i PCM to nisi uradio zato ti nije nista povukao sa PCM vec samo prazninu,i zato ne radi drum ni ostalo,kad hoces sacuvat set save all,i onda selektujes PCM i Songbook ako zelis,ali obavezno PCM i tad ce ti sve radit,a to sto si se patio sredjivo nisi sacuvao,i onda drugi set i to je to,eto svi ce ti rijet isto pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Komsija, trebalo je da snimis i PCM.
![]() ![]()
![]() |
#4 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 31
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
Znaci i PCM, ja kontao da je PCM nepotreban....Hvala vam puno
![]() ![]() ![]() Dodato: Ne vredi kolege....ispravna je ta varijanta za PCM, al sta vredi kad mi zablokira klavijatura, dok snimam set sa PCM...Jednostavno zakuca, i oni tockici se ne pomeraju ![]() ![]() Promijenjeno od Sokan junior (19.06.2011 u 21:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|