YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   mogucnost? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3532)

antalus1000 07.02.2008 13:04

mogucnost?

palo mi nesto napamet ja sam imao technics kn5000 pre korga pa50 i na technics-u sam imao odradjen ritam na sledeci nacin: ceo midi od pocetka do kraja je bio ritam znaci pustis varijaciju jedan i on svira sve pratnje mozes i prelaz da pritisnes i on se vrati tamo gde je stao i nastavi znaci ekstra medjutim moze li to da se odradi i na korgu pa50?:)

tesla 07.02.2008 14:02

???????????????????????????
ne kontam sta pitas mislis ko pustis fajl al bez instrumenata ili sta??

kreso 07.02.2008 14:02

Može !

Konvertiranjem MIDI filea uz pomoć Style Worksa ili KAT2000 možeš praviti namjenske ritmove iliti Super Style.

gogspa80 07.02.2008 14:03

Ja imam pa80, pa 50 i ona su iste skoro, samo pa 50 ima jos neke dodatne mogucnosti, al sto se tice pustanja ritmova mislim da su skroz iste, i koliko znam to se ne moze, dok stisnes fill varijacija krece ispocetka. pozdrav

tesla 07.02.2008 14:09

upravo tako je i na pa 800 a i mislim da u sw nemozes da ceo fajl konvertujes u ritam mislim da moze u var 1 da ide samo 8 taktova a u ostale var po 32 tako da je neizvodljivo

antalus1000 07.02.2008 14:09

a postoji li mogucnost da se ceo midi fajl isece i napravi ritam sa introom i samostalnom pratnjom?

recimo da moze kako onda znas koliko taktova ti traje svaka varijacija?

antalus1000 07.02.2008 14:12

video sam da ako prebacis na playback moze da stane 32 takta. take dve varijacije i moze da se napravi cela pesma, ali me zanima da li moze da se postavi odbrojavanje varijacej- takta na varijaciji unazad da bi znao koliko taktova mi ima varijacija i kad treba prebaciti na drugu?

gogspa80 07.02.2008 15:48

a to ti i ne treba, sta ce ti, ako pravis tako namjenske ritmove i za svaku pjesmu imas posebno ritam, sta ja znam bolje ti je matrice onda koristit, jer ovako se zbucas, neko potrazi pjesmu neku, a ti milion ritmova imas i ne mozes se sjetit gdje ti je taj, najbolje ti je imat dvi tri dobre rumbe, i sve pjesme sto su u rumbi,naprimjer , sviras u te tri rumbe, ja tako radim, a posebno sam namjenske odvojio, i lakse se snalazim.

gogspa80 07.02.2008 15:49

gogs

a to ti i ne treba, sta ce ti, ako pravis tako namjenske ritmove i za svaku pjesmu imas posebno ritam, sta ja znam bolje ti je matrice onda koristit, jer ovako se zbucas, neko potrazi pjesmu neku, a ti milion ritmova imas i ne mozes se sjetit gdje ti je taj, najbolje ti je imat dvi tri dobre rumbe, i sve pjesme sto su u rumbi,naprimjer , sviras u te tri rumbe, ja tako radim, a posebno sam namjenske odvojio, i lakse se snalazim.

antalus1000 07.02.2008 16:06

ja ne tezgarim:) to mi je za kucnu upotrebu:) ali tako nekad mi dodje ortak pa se zezamo kao peva i tako to. pa sam mislio da tako preradim stotinak pesama koliko moze da mi stane u user i na flopy i vise mi ne treba. a kako ljudi rade na ove midije nije mi jasno pa pevac mora da zna i kad da krene i kad da stane i mora da zna tekst od pocetka do kraja i koliko ga puta ponavlja i sl. puno ljudi radi na taj fajl. jel moze to da prodje:)

Trenutno vrijeme na Forumu 08:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org