|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
palo mi nesto napamet ja sam imao technics kn5000 pre korga pa50 i na technics-u sam imao odradjen ritam na sledeci nacin: ceo midi od pocetka do kraja je bio ritam znaci pustis varijaciju jedan i on svira sve pratnje mozes i prelaz da pritisnes i on se vrati tamo gde je stao i nastavi znaci ekstra medjutim moze li to da se odradi i na korgu pa50?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
???????????????????????????
ne kontam sta pitas mislis ko pustis fajl al bez instrumenata ili sta??
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Može !
Konvertiranjem MIDI filea uz pomoć Style Worksa ili KAT2000 možeš praviti namjenske ritmove iliti Super Style. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Ja imam pa80, pa 50 i ona su iste skoro, samo pa 50 ima jos neke dodatne mogucnosti, al sto se tice pustanja ritmova mislim da su skroz iste, i koliko znam to se ne moze, dok stisnes fill varijacija krece ispocetka. pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
upravo tako je i na pa 800 a i mislim da u sw nemozes da ceo fajl konvertujes u ritam mislim da moze u var 1 da ide samo 8 taktova a u ostale var po 32 tako da je neizvodljivo
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (08.02.2008 u 00:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
a postoji li mogucnost da se ceo midi fajl isece i napravi ritam sa introom i samostalnom pratnjom?
recimo da moze kako onda znas koliko taktova ti traje svaka varijacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
video sam da ako prebacis na playback moze da stane 32 takta. take dve varijacije i moze da se napravi cela pesma, ali me zanima da li moze da se postavi odbrojavanje varijacej- takta na varijaciji unazad da bi znao koliko taktova mi ima varijacija i kad treba prebaciti na drugu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
a to ti i ne treba, sta ce ti, ako pravis tako namjenske ritmove i za svaku pjesmu imas posebno ritam, sta ja znam bolje ti je matrice onda koristit, jer ovako se zbucas, neko potrazi pjesmu neku, a ti milion ritmova imas i ne mozes se sjetit gdje ti je taj, najbolje ti je imat dvi tri dobre rumbe, i sve pjesme sto su u rumbi,naprimjer , sviras u te tri rumbe, ja tako radim, a posebno sam namjenske odvojio, i lakse se snalazim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
a to ti i ne treba, sta ce ti, ako pravis tako namjenske ritmove i za svaku pjesmu imas posebno ritam, sta ja znam bolje ti je matrice onda koristit, jer ovako se zbucas, neko potrazi pjesmu neku, a ti milion ritmova imas i ne mozes se sjetit gdje ti je taj, najbolje ti je imat dvi tri dobre rumbe, i sve pjesme sto su u rumbi,naprimjer , sviras u te tri rumbe, ja tako radim, a posebno sam namjenske odvojio, i lakse se snalazim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |