Kao sto je kolega Rolandinjos pojasnio, to je Powerstation serija Soundcrafta, a i taj Spirit 600 je upravo Powerstation 600(350,600 i 1200).
Svakako da je kolega fable napravijo nenamernu gresku ali svako zna o kojem mikseru se radi

Najvaznije u celoj prici je sto kolega fable hoce da pomogne svojim dobronamernim savjetom.
@fable
Kolega fable,kao i sto sam znas,mrezni (elektricni)napon nije konstantna vrednost koja nam stoji na raspolaganju od strane distributera elektricne eneregije i neka tolerancija od ca.2-3% je u redu.
Proizvodjaci su predvideli takvu toleranciju i te devijacije moraju da se uzmu u obzir,svakako bez promene u reprodukciji sounda,kako i stabilnost celog sistema.
E tu je Dynacord PM jako stabilan,necu da izadjem sa nekim nestrucnim procentima,ali PM ima jako robustan trafo(ispravljacku jedinicu)
Zato je i 2Ohm ready(PM2)
Powerstation je puno osteljiviji na promenu napona!
E sad mogu razumeti da sam trafo ima izvode za 110/220/240V,ali bas me intersuje jel su tako fleksibilni i imaju izvode za 220/210/200V....
Znaci ne kazem da nema,nego cisto pitam,i me jako interesuje jel to moguce??
Posto bas sa promenom omaze u celom sitemu,bas taj trafo treba da proizvodi enormne kolicine elektricne energije.
Kad imas vremena,postavi nam par slika

i hvala na javljanju!
Pozdrav