Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 06.10.2009, 15:33   #10
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kao sto je kolega Rolandinjos pojasnio, to je Powerstation serija Soundcrafta, a i taj Spirit 600 je upravo Powerstation 600(350,600 i 1200).
Svakako da je kolega fable napravijo nenamernu gresku ali svako zna o kojem mikseru se radi
Najvaznije u celoj prici je sto kolega fable hoce da pomogne svojim dobronamernim savjetom.

@fable
Kolega fable,kao i sto sam znas,mrezni (elektricni)napon nije konstantna vrednost koja nam stoji na raspolaganju od strane distributera elektricne eneregije i neka tolerancija od ca.2-3% je u redu.
Proizvodjaci su predvideli takvu toleranciju i te devijacije moraju da se uzmu u obzir,svakako bez promene u reprodukciji sounda,kako i stabilnost celog sistema.
E tu je Dynacord PM jako stabilan,necu da izadjem sa nekim nestrucnim procentima,ali PM ima jako robustan trafo(ispravljacku jedinicu)
Zato je i 2Ohm ready(PM2)
Powerstation je puno osteljiviji na promenu napona!
E sad mogu razumeti da sam trafo ima izvode za 110/220/240V,ali bas me intersuje jel su tako fleksibilni i imaju izvode za 220/210/200V....
Znaci ne kazem da nema,nego cisto pitam,i me jako interesuje jel to moguce??
Posto bas sa promenom omaze u celom sitemu,bas taj trafo treba da proizvodi enormne kolicine elektricne energije.

Kad imas vremena,postavi nam par slika
i hvala na javljanju!

Pozdrav

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije