Grandia druze, znam ja za mieterschutz, moja je zena uclanjena, ali jednostavno taj covek je mnogo jak i moze mu se da zajebava kako on hoce. ja da teram pravdu treba mi dobar advokat koji je skup, a to mi nece niko nadoknaditi, i da dobijem parnicu, dobio bi neku odstetu i placene sudske troskove a sa tim parama ne bi uspeo ni pola advokatovog honorara da naplatim. Evo sad upravo nagovaram zenu da zove mieterschutz, mada je petak popodne, ne verujem do ponedeljka da ce se ista moci napraviti. Ali bar da cujem savet od njih. A veruj mi, nikakav prekrsaj nisam napravio, posto nisam prakticno ni ziveo tamo, poceo juce tek stvari da selim. Jedino objasnjenje je da je taj idiot dobio neku bolju ponudu od nekoga, pa resio da nas odjebe. Ako budem mogo neku odstetu preko mieterschutz da dobijem, a da ne ulazem svoje pare, to ce biti najbolja varijanta. Inace nasao sam neki stan, pa idem poslepodne da pogledam, mislim da ce odgovarati. Srecom sam imao vremena da storniram prekid interneta pa cu bar imati net preko vikenda. A zivim inace u vorarlberg, blizu bregenz-a, ali isti je zakon u celoj at, pa cemo videti jos sta cemo.
|