Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 28.05.2010, 00:49   #951
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja bih mu trazio neku fiksnu cifru kao odštetu, a ako neće da je plati ne bih se iselio iz stana.
Čak bih i bravu promenio.
Onda bi on morao da te iseli sudskim putem, tako da je on taj koji bi morao da se zeza oko pokretanja tužbe i sličnog.
Dokle god proces traje, on ne sme da te iseli.
Naravno, pitanje je jedino kakav je taj ugovor.
Star 28.05.2010, 01:13   #952
mladenkom
Ovaj baš voli da kuca

mladenkom's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Chicago,Il
Godina: 39
Downloads: 979
Uploads: 5
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 38 puta u 36 Postova
Instrumenti: Edirol pcr500,VST instrumenti...
mladenkom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mladenkom pošalji poruku preko Yahoo! messengera mladenkom pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

taj gazda mora da je neki nas zemljak?
Star 28.05.2010, 01:26   #953
milepsr
Odomaćeni član

milepsr's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
milepsr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Vaxter
Pa posle da bude ovako

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

milepsr je offline   Reply With Quote
Star 28.05.2010, 01:36   #954
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

To je taj rad!
Star 28.05.2010, 09:03   #955
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ljudi, evo sad sam se probudio, stvarno sam se bio izmorio juce i sinoc oko toga sranja, prebacivanja namestaja itd... Stvarno sam se prijatno iznenadio kada sam video sada koliko ste poruka poslali i koliko me podrzavate, ne znam sta da kazem osim jedno veliko HVALA i da je prava cast imati takve prijatelje bez obzira sto se nismo nikada u zivotu ni videli. Sto se tice ovog mog problema danas cu da vidim da resim to, srecom zena mi ima neke malo jace veze tu u ovom mestu, pa mislim da cemo to srediti (naci novi stan). ja sam relativno nov ovde u austriji (par godina) pa ne bih mogao sam nista uraditi. I jos da vam kazem, budite srecni tu gde jeste, nema nama nista bez nase rodne zemlje, moze pricati ko sta hoce. Ovaj idiot sto me izradio je svabo koji je rodjen tu i zivi tu (starosedeoc) i moze raditi kako mu se digne. ugovor je potpisan i vazi od 01.06, a ovaj ima neku firmu i gomilu advokata, i jednostavno nam je dao do znanja da nema nikakvih obaveza prema nama (navodno nije jos poceo da vazi ugovor) a i ako hocemo da ga tuzimo, samo neka izvolimo, on moze da placa do besvesti pa cemo videti ko ce duze da izdrzi. Pravo da vam kazem nemam ni pare ni volju da se tuzakam i da jos gubim pare zbog kretena. A njegova ce uvek biti zadnja, posto je on domaci, a ja auslander. Jebiga, ljudi ima svakakvih, ne znam s kojim ciljem nas je izjebao, mogo mi je bar reci ranije da stvar ne nosim.... Ali ja verujem da Bog sve vidi, i kako ko radi, tako ce mu se i vratiti. Eto, necu biti tu nekoliko dana posto sam vec i internet odjavio (promenio adresu), a i dok se ne snadjem oko ovoga, pa cu da vam se javim za neko vreme da vam kazem sta sam uradio. Jos jednom hvala vam svima, ovakve prijatelje moze covek samo da si pozeli. najbolji ste. A posebno hvala Acetu koji mi je i sobu ponudio, to je plemenit cin, prijatelju hvala ti, meni to ne radi posao posto imam porodicu a i daleko smo, ali znaci mi to sto si mi ponudio od srca. Dobro se dobrim vraca, i ja sam siguran da ce te Bog nagraditi za tvoju dobrotu. Nadam se da ce biti prilike da se svi sretnemo pod nekim boljim okolnostima, i da se lepo upoznamo i isppricamo ko ljudi. Pozdrav i pisemo se uskoro!
yamahapassion je offline   Reply With Quote
Star 28.05.2010, 12:35   #956
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@yamahapassion

katastrofa druze!

ne znam tacno gde u austriji zivis, al po vecim gradovima postoji sigurno MIETERSCHUTZ. Tamo ne kosta nista - pa i ako onda neka sitna suma. Nisam siguran al mislim da je besplatno. Pokusaj barem kod njih da se zalis ...

takodje, ne verujem da gazda tog stana bez ikakvih vaznih razloga ima mogucnost/pravo da unistava ugovor. znaci trebao si da ucinis neki prekrsaj prema ugovoru pa da on (ILI TI!) unisti ugovor.

potrazi po netu MIETERSCHUTZ ili MIETERSCHUTZVERBAND i mesto gde zivis, pa se barem raspitaj i ispricaj im sta se desilo.

pozdrav
Star 28.05.2010, 13:37   #957
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Standard

Grandia druze, znam ja za mieterschutz, moja je zena uclanjena, ali jednostavno taj covek je mnogo jak i moze mu se da zajebava kako on hoce. ja da teram pravdu treba mi dobar advokat koji je skup, a to mi nece niko nadoknaditi, i da dobijem parnicu, dobio bi neku odstetu i placene sudske troskove a sa tim parama ne bi uspeo ni pola advokatovog honorara da naplatim. Evo sad upravo nagovaram zenu da zove mieterschutz, mada je petak popodne, ne verujem do ponedeljka da ce se ista moci napraviti. Ali bar da cujem savet od njih. A veruj mi, nikakav prekrsaj nisam napravio, posto nisam prakticno ni ziveo tamo, poceo juce tek stvari da selim. Jedino objasnjenje je da je taj idiot dobio neku bolju ponudu od nekoga, pa resio da nas odjebe. Ako budem mogo neku odstetu preko mieterschutz da dobijem, a da ne ulazem svoje pare, to ce biti najbolja varijanta. Inace nasao sam neki stan, pa idem poslepodne da pogledam, mislim da ce odgovarati. Srecom sam imao vremena da storniram prekid interneta pa cu bar imati net preko vikenda. A zivim inace u vorarlberg, blizu bregenz-a, ali isti je zakon u celoj at, pa cemo videti jos sta cemo.
Star 28.05.2010, 14:47   #958
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

za prekrsaj ti verujem brate ... mozda sam se ja pogresno izrazio - al nisam sumnjao da je greska kod tebe.

i ja zivim vec 25 godina ovde u austriji i znam kakvi kreteni austrijanci mogu da bidnu.

slobodno zovite taj mieterschutz i objasnite sta i kako se desilo. to sto ste uclanjeni je i jos bolje. barem imate pravo da se zalite pa ako oni nesto mogu da ucine - dobro je. sa druge strane, kao sto i sam kazes, to je neki idiot koji ima dosta para i dobrog advokata pa se ne plasi za raspravku pred sudom.

izvinjavam se kolegama koji ne znaju dobro shvabski, pa druze napisi ti sta mieterschutz na nashki znaci, ma da sam siguran da nase kolege sa foruma znaju sta ta rec znaci. reko da ne napisem ja jel cu se brukam

zastita stanovnika?

pozdrav

PS: za nov stan ti zelim mnogo srece a najbolje je tebi brate da dodjes kod nas u bec!

Promijenjeno od grandia (28.05.2010 u 14:48 sati)
grandia je offline   Reply With Quote
Star 28.05.2010, 14:57   #959
armin
Banovan!

Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
armin befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Druze grandia nemoj da pogresno prevodis... ubice te bog...

To znaci zastita stanara koji placaju kiriju ili organizacija koja je na stranu stanara ako dodje do ovakvih problema ili slicnih...
armin je offline   Reply With Quote
Star 28.05.2010, 15:02   #960
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Standard

U pravu ste obojica. A da znas da sam se razmisljao da se selim za bec posto mi je vec pun k... ovih ovde. Cuo sam da je ipak u becu atmosfera malo opustenija, zivot jeftiniji, ima vise nasih ljudi,a i bliza mi je kuca. Samo kad bih nasao neki poslic tamo, ili ja ili zena, mislim da bi i moglo biti nesto od toga. Videcu, moram prvo da resim sve ovde.
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije