Videti jedan post
Star 09.06.2010, 17:44   #86
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od makso68 Pokaži Post
Pa,ako Dare nije navježban,ko je????Momak je najmaštovitiji i najoriginalniji muzičar kojeg sam čuo u posljednje vrijeme,a i zavidan je tehničar.Pozdrav i sve najbolje!
Ovo je bilo P.S. na Nemanjin post,mada vjerujem da je momak dobronamjeran.
Ja sam kolegu uputio na par detalja koji su, kako sam vec napomenuo, meni zasmetali. Opet kazem, ukusi su razliciti, svaki muzicar se razlikuje, gaji drugi stil... Naravno, sve je bilo iz najbolje namere, i trudio sam se da budem krajnje objektivan . Nista zlonamerno, taman posla, samo kazem sta bih ja promenio, jer uvek ima mesta za poboljsanje. Ja nisam neki profesionalac, pre sam svirao aktivno, poslednje 3 godine samo za svoju dusu, ali sam uvek slusao dobronamerne savete kolega, bilo mladjih, bilo starijih (jer ima masu mladih muzicara koji su tehnicki bolje potkovani od starijih), i to mi je dosta pomagalo u, nazovimo, "usavrsavanju". U muzickoj skoli (iz koje sam izbacen posle prve godine, jer jednostavno nisam hteo da sviram umetnicku muziku na jednom tako divnom i za narodnu muziku stvorenom instrumentu kao sto je harmonika) me je vise profesora razlicitih instrumenata okarakterisalo kao apsolutnog sluhistu, pa mozda i zbog toga mom uhu smetaju neke finese ... Kako bilo, moj prethodni post je bio krajnje objektivan i iskren, rekao sta se meni licno svidja, a sta bi promenio. Volim kad neko meni sugerise na propuste krajnje otvoreno i objektivno, pa sebi dajem za pravo da se i ja isto tako postavim, jer ujedno smatram da je tako i najbolje. Da ne idem vise u polu-OFF, svoje sam rekao, nemam vise sta da dodam ;-)...

Pozdrav, Nemanja!
Nemanja88 je offline   Reply With Quote