|
|
|
|
#27 | |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
Citat:
. Nista zlonamerno, taman posla, samo kazem sta bih ja promenio, jer uvek ima mesta za poboljsanje. Ja nisam neki profesionalac, pre sam svirao aktivno, poslednje 3 godine samo za svoju dusu, ali sam uvek slusao dobronamerne savete kolega, bilo mladjih, bilo starijih (jer ima masu mladih muzicara koji su tehnicki bolje potkovani od starijih), i to mi je dosta pomagalo u, nazovimo, "usavrsavanju". U muzickoj skoli (iz koje sam izbacen posle prve godine, jer jednostavno nisam hteo da sviram umetnicku muziku na jednom tako divnom i za narodnu muziku stvorenom instrumentu kao sto je harmonika) me je vise profesora razlicitih instrumenata okarakterisalo kao apsolutnog sluhistu, pa mozda i zbog toga mom uhu smetaju neke finese ... Kako bilo, moj prethodni post je bio krajnje objektivan i iskren, rekao sta se meni licno svidja, a sta bi promenio. Volim kad neko meni sugerise na propuste krajnje otvoreno i objektivno, pa sebi dajem za pravo da se i ja isto tako postavim, jer ujedno smatram da je tako i najbolje. Da ne idem vise u polu-OFF, svoje sam rekao, nemam vise sta da dodam ;-)...Pozdrav, Nemanja! |
|
|
|
|
| Favoriti |
|
|