Citat:
Originalno postovano od milanceshow
Kao sto je Korg-Pa800 rekao - Pavkovic ima dusu- ali kolega nije zeleo da komentarise njegovu tehniku.
Posto je Pavkovic vise dusevan,nego tehnicar,nije mi jasno po kom kriterijumu Pavkovic meri dusu takmicara?
Koliko sam upucen,prvo se gradi tehnika,a kad tehnika legne onda se svira tehnicki sa dusom.
|
Milance,nisam htio o tehnici da ne bi sad poceli raspravljati o tome,ali ako 'oces reci cu nesto i o tome.
Svaki muzicar,a pogotovo harmonikas ima svoju tehniku.
Nicija ruka,ni prsti nisu isti.Da budemo realni,Pavkovic ima tehniku koja je specificna samo njemu.Ja ne bih da uporedjujemo Pavkovica i druge harmonikase u tehnici jer mislim da to nije cilj ove teme.
Milance,ti jesi u pravu da se prvo gradi tehnika pa onda se svira dusom,ali cinjenica je da dosta harmonikasa svira svojom tehnikom,a ne dusom.I to bas neki harmonikasi koji su na nasoj sceni preko 10 god.
A ja Milance nisam nista govorio o tome kako i na koji nacin Pavkovic ocjenjuje.Svako neka ocjenjuje na svoj nacin,i svako od nasih poznatih harmonikasa neka ocjeni.To sam rekao.
Toliko od mene.Znaci ne bih da poredimo harmonikase ni po cemu jer to nije mjesto za to.Konkretno sam rekao za Pavkovica sta sam imao.
Lijep pozdrav.