Videti jedan post
Star 21.01.2011, 12:26   #4
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 889
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

1.definitivno drveni bubanj samo iz razloga sto ima "muda"mnogo vise nego elektronac,iako elektronac je mnogo pogodniji za LIVE svirku sa bezbroj mogucnosti sto se tice stilova u planetarnoj muzici.
2.hm...bass gitara je ipak instumnet koji sluzi samo sviranje bass-a,mada imam iskustva,a i znam bass klavijaturiste koji sviraju mnogo bolje bass nego sami bass gitaristi.Nije merilo ako imas bassistu u bendu da taj band mora da zvuci kao"grom"ne...to moze i bass klavijaturista ako je stvarno dobar i veoma potkovan ako je naucio da svira dinamicno i ako(najbitnije)zna da vozi bass makar 90% kao pravi bassista.To je moja teorija,mozda se neko nece sloziti,ali ja to tako vidim.
3.definitivno gitarista,jer kontra ma koliko verno zvuci,ne moze da svira kao dobar gitarista.Sa samim tim gitarista ce odsvirati sto ni jedna klavijaturista ne moze,a da ne pricam o farbama,tehnici hard-rocka,solo u svim stilovima,rifovima...itd.
@Vule
odgovar Vama iz predhone teme.Kolega morate shvatiti da ni jedan aranzer ne moze da zvuci tako dobro,(pa makar kostala jedno malo bogatstvo)kao jedan dobar i muzicki iskusan band(orkestar),ne znam zasto ste to previse licno shvatili,ocigledno nemate prevelika iskustva sa bendovskom svirkom,Mislim da sam svoje stavove veoma konkretno objasnio,jer ne mozete Vi da odsvirate na dirkama,kao sto moze gitarsita,ne moze da elektornac bubanj(iako sam ljubitelj elekronca)da taj "sound"kick-a,hi hat-a,dobosa,tomova,crash cinele,kao sto moze dobar i kvalitetan bubanj koji kostaju i po 5-6.000eura,pa i extremno mnogo vise.Radi poredjenja,ja imam bicikl od 350eura,a moj prijatelj ima na bicikli kocioni sistem koji kosta oko 1100eura,i sve tu ima svoje"zasto-zato".
I konacno,"svaka pushka je ubojita..."...Volim da cujem dobro sredjen aranzer,i da uzivam u tom soundu,ali definitnivno ne moze da se uporedi ni sa jednim bendom u svakom pogledu.Hvala.

Promijenjeno od Simke (21.01.2011 u 12:29 sati)
Simke je offline   Reply With Quote