Pazi ovako Bobane, kad sam se tebi obratio za bilo sta u vezi e2, ti si mi nesebecno pomogao, i uputio me i na razne programe, za e2, i gomilu stvari, bez kojih Roland sad ne bi zvucao nikako. Ja sam ti na tome beskrajno zahvalan, i ja to ne zaboravljam, plus, daleko si stariji od mene, bukvalno mozes otac da mi budes, sto ja opet postujem, i zato mi je stalo do tvog misljenja, i da, ti si "doktorirao" e2

Narawno da cu ja srediti moju klavijaturu kako se meni svidja, pa to je valjda i svrha, da od svakog cujemo nesto novo, da bude svako od nas prepoznatljiv po svom stilu sviranja, ali i po zvuku svojih instrumenata. E sad ja ovo cackam isprobavam, ima dosta varijanta sto se tice i kontra gitara i basa i bubnjeva, a malo je komplikovanije tvog rada u STW, ali dobor, isprobavam pa na kraju sta bude najbolje, tako ce biti.
Sto se tice pesme i harmonije, vidis, ja to sviram malo drugacije, pokusacu i tako, da vidim kako to zvuci, ubacujem dmol, a i d7, kao vezni akord, posto posle ide u g dur.
Uskoro jos snimaka, sa izmenama, novim setovima bubnjeva i gitarama, da vidimo sta ce ispasti bolje