Videti jedan post
Star 25.01.2011, 16:28   #16
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pazi ovako Bobane, kad sam se tebi obratio za bilo sta u vezi e2, ti si mi nesebecno pomogao, i uputio me i na razne programe, za e2, i gomilu stvari, bez kojih Roland sad ne bi zvucao nikako. Ja sam ti na tome beskrajno zahvalan, i ja to ne zaboravljam, plus, daleko si stariji od mene, bukvalno mozes otac da mi budes, sto ja opet postujem, i zato mi je stalo do tvog misljenja, i da, ti si "doktorirao" e2 Narawno da cu ja srediti moju klavijaturu kako se meni svidja, pa to je valjda i svrha, da od svakog cujemo nesto novo, da bude svako od nas prepoznatljiv po svom stilu sviranja, ali i po zvuku svojih instrumenata. E sad ja ovo cackam isprobavam, ima dosta varijanta sto se tice i kontra gitara i basa i bubnjeva, a malo je komplikovanije tvog rada u STW, ali dobor, isprobavam pa na kraju sta bude najbolje, tako ce biti.
Sto se tice pesme i harmonije, vidis, ja to sviram malo drugacije, pokusacu i tako, da vidim kako to zvuci, ubacujem dmol, a i d7, kao vezni akord, posto posle ide u g dur.
Uskoro jos snimaka, sa izmenama, novim setovima bubnjeva i gitarama, da vidimo sta ce ispasti bolje
calevh je offline   Reply With Quote