|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pazi ovako Bobane, kad sam se tebi obratio za bilo sta u vezi e2, ti si mi nesebecno pomogao, i uputio me i na razne programe, za e2, i gomilu stvari, bez kojih Roland sad ne bi zvucao nikako. Ja sam ti na tome beskrajno zahvalan, i ja to ne zaboravljam, plus, daleko si stariji od mene, bukvalno mozes otac da mi budes, sto ja opet postujem, i zato mi je stalo do tvog misljenja, i da, ti si "doktorirao" e2
![]() Sto se tice pesme i harmonije, vidis, ja to sviram malo drugacije, pokusacu i tako, da vidim kako to zvuci, ubacujem dmol, a i d7, kao vezni akord, posto posle ide u g dur. Uskoro jos snimaka, sa izmenama, novim setovima bubnjeva i gitarama, da vidimo sta ce ispasti bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Hvala druze na lepim recima,svako dobro i samo napred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobri su snimci Cale
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da malo osvezim ovu temu, nekim novim demo snimkom. Klavijatura je EXR E2, direktno u komp, snimano u Sound Forge.
Jos jedan snimak, bez sviranja da cujete samo ritam. Promijenjeno od calevh (15.04.2012 u 19:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Fino se to čuje. Samo naprijed.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala kolega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobar rok ritam samo bi ja stravio neki drugi DK! Ili bar drugi dobos, jer ovaj zvuci kao da neko zakiva eksere na tarabu!
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|