Videti jedan post
Star 11.05.2011, 20:30   #4
MIŠ
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 21.10.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 599
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA2xpro
MIŠ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sa songbookom, na svojem pa2x pro, sam počeo da radim tek prije mjesec dana.
Upucao sam cca 100-tinjak pjesama, i koristim ga redovito i čudim se da ga prije nisam otkrio jer je fenomenalan.

Napravio sam beckup songbooka prvo na HD SSD na klavijaturi, te taj beckup prebacio na PC i otvorio ga SONGBOOK EDITOR-om. Sad me muči slijedeče:

1. Kako da vidim na PC-ju, za određenu pjesmu, o kojih boja se sastoji, volumen pojedinih boja,što je na kojem STS-u i ostale postavke koje sam poštelao prije nego sam stvorio novu pjesmu i snimio je u soongbook na klavijaturi?

2. Ako iz nekog razloga obrišem soongbook na klavijaturi i ponovo vratim beckupirani soongbook sa PC na Pa2, hoće li mi za svaku pjesmu sve boje i parametri biti kao i u trenutku kada sam radio beckup?

3. Što je sve bitno beckupirati i recimo nakon reseta klavijature na tvorničke postavke vratiti?

4. Da li postoji neki drugi način ( osim ručnog pisanja) da beckupiram stvorene pjesme, tj. njene parametre?

Ovo mi je prva ozbiljna klavijatura, a kako mi engleski baš nejde, a i vrijeme me pregazilo, čitajući uputstva nailazim na toliko nepoznatih pojmova, da se gubim.

Molio bi pomoć i da ne zamjerite, ako su već negdje opisani moji problemi.
MIŠ je offline   Reply With Quote