Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 11.05.2011, 20:30   #4
MIŠ
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 21.10.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 599
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA2xpro
MIŠ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sa songbookom, na svojem pa2x pro, sam počeo da radim tek prije mjesec dana.
Upucao sam cca 100-tinjak pjesama, i koristim ga redovito i čudim se da ga prije nisam otkrio jer je fenomenalan.

Napravio sam beckup songbooka prvo na HD SSD na klavijaturi, te taj beckup prebacio na PC i otvorio ga SONGBOOK EDITOR-om. Sad me muči slijedeče:

1. Kako da vidim na PC-ju, za određenu pjesmu, o kojih boja se sastoji, volumen pojedinih boja,što je na kojem STS-u i ostale postavke koje sam poštelao prije nego sam stvorio novu pjesmu i snimio je u soongbook na klavijaturi?

2. Ako iz nekog razloga obrišem soongbook na klavijaturi i ponovo vratim beckupirani soongbook sa PC na Pa2, hoće li mi za svaku pjesmu sve boje i parametri biti kao i u trenutku kada sam radio beckup?

3. Što je sve bitno beckupirati i recimo nakon reseta klavijature na tvorničke postavke vratiti?

4. Da li postoji neki drugi način ( osim ručnog pisanja) da beckupiram stvorene pjesme, tj. njene parametre?

Ovo mi je prva ozbiljna klavijatura, a kako mi engleski baš nejde, a i vrijeme me pregazilo, čitajući uputstva nailazim na toliko nepoznatih pojmova, da se gubim.

Molio bi pomoć i da ne zamjerite, ako su već negdje opisani moji problemi.
MIŠ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije