Videti jedan post
Star 11.05.2011, 21:11   #7
Dule Va
Vredan član društva

Dule Va's Avatar

Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
Dule Va befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od MIŠ Pokaži Post
Sa songbookom, na svojem pa2x pro, sam počeo da radim tek prije mjesec dana.
Upucao sam cca 100-tinjak pjesama, i koristim ga redovito i čudim se da ga prije nisam otkrio jer je fenomenalan.

Napravio sam beckup songbooka prvo na HD SSD na klavijaturi, te taj beckup prebacio na PC i otvorio ga SONGBOOK EDITOR-om. Sad me muči slijedeče:

1. Kako da vidim na PC-ju, za određenu pjesmu, o kojih boja se sastoji, volumen pojedinih boja,što je na kojem STS-u i ostale postavke koje sam poštelao prije nego sam stvorio novu pjesmu i snimio je u soongbook na klavijaturi?
Mislim da ovo nije moguce
2. Ako iz nekog razloga obrišem soongbook na klavijaturi i ponovo vratim beckupirani soongbook sa PC na Pa2, hoće li mi za svaku pjesmu sve boje i parametri biti kao i u trenutku kada sam radio beckup?
hoce
3. Što je sve bitno beckupirati i recimo nakon reseta klavijature na tvorničke postavke vratiti?
ceo svoj set
4. Da li postoji neki drugi način ( osim ručnog pisanja) da beckupiram stvorene pjesme, tj. njene parametre?
kad uradis Backup sve ti je zabelezeno sto je bilo u klav tog trenutka.
Ovo mi je prva ozbiljna klavijatura, a kako mi engleski baš nejde, a i vrijeme me pregazilo, čitajući uputstva nailazim na toliko nepoznatih pojmova, da se gubim.

Molio bi pomoć i da ne zamjerite, ako su već negdje opisani moji problemi.
Mislim da su odgovori kako treba ako nisu neka me neko ispravi.
Dule Va je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Dule Va za ovaj koristan post:
MIŠ (11.05.2011)