Ma ljudi staro je pravilo da o ukusima ne treba raspravljati.Cinjenica je da su svi novi aranzeri EXTRA i u pitanju su samo finese.Meni recimo Audya ne odgovara 100%,ne odgovara mi raspored tastera ali evo malo po malo se navikavam.Ima tu jos par stvari ali navici cu se i leci ce to,isto kao sto sam se navikavao na aranzere koje sam ranije imao.Ja sam imao zelju da mi aranzer zvuci malo vise zabavnjacki i mislim da je Audya tu stvarno fantasticna,a da sam kupio Korg PA3 ili Tyros 4 sigurno je da ne bih mnogo pogresio.Na kraju krajeva uvek se mi na neki nacin prevarimo oko kupovine i razmisljamo a sta bi bilo da sam kupio onaj drugi i tako celi zivot!Najbolji aranzer je onaj koji vam najvise odgovara i sa kojim ste vi licno zadovoljni i koji zaradi najvise para.Napravice vec neki proizvodjac savrsen aranzer koji ce svima da odgovara ali ko ce to da ceka i da doceka-ode zivot.Samo opusteno i uzivajte,daj boze da ima posla i para to je najvaznije pa cemo kupovati ono sto nam odgovara.Jos jednom sve najbolje svima u novoj 2012-oj.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od daree
pa kako audya5 stuca,posrce?isao sam je slusat nekoliko puta kod covjeka u zg,bio sam na gazi gdje je svirao na audyu, iskljucivo svira na te audio loopove..radi odlicno, bar ono sto sam cuo,bez greske.kolega tranzit,sad si me uplasio jer meni stize u utorak
|
Nemoj da se plasis,klavijatura ne stuca i radi besprekorno.Uzivaj!!!