Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 03.01.2012, 11:09   #7
gerag
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
gerag befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma ljudi staro je pravilo da o ukusima ne treba raspravljati.Cinjenica je da su svi novi aranzeri EXTRA i u pitanju su samo finese.Meni recimo Audya ne odgovara 100%,ne odgovara mi raspored tastera ali evo malo po malo se navikavam.Ima tu jos par stvari ali navici cu se i leci ce to,isto kao sto sam se navikavao na aranzere koje sam ranije imao.Ja sam imao zelju da mi aranzer zvuci malo vise zabavnjacki i mislim da je Audya tu stvarno fantasticna,a da sam kupio Korg PA3 ili Tyros 4 sigurno je da ne bih mnogo pogresio.Na kraju krajeva uvek se mi na neki nacin prevarimo oko kupovine i razmisljamo a sta bi bilo da sam kupio onaj drugi i tako celi zivot!Najbolji aranzer je onaj koji vam najvise odgovara i sa kojim ste vi licno zadovoljni i koji zaradi najvise para.Napravice vec neki proizvodjac savrsen aranzer koji ce svima da odgovara ali ko ce to da ceka i da doceka-ode zivot.Samo opusteno i uzivajte,daj boze da ima posla i para to je najvaznije pa cemo kupovati ono sto nam odgovara.Jos jednom sve najbolje svima u novoj 2012-oj.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od daree Pokaži Post
pa kako audya5 stuca,posrce?isao sam je slusat nekoliko puta kod covjeka u zg,bio sam na gazi gdje je svirao na audyu, iskljucivo svira na te audio loopove..radi odlicno, bar ono sto sam cuo,bez greske.kolega tranzit,sad si me uplasio jer meni stize u utorak
Nemoj da se plasis,klavijatura ne stuca i radi besprekorno.Uzivaj!!!

Promijenjeno od gerag (03.01.2012 u 11:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
gerag je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije