Citat:
Originalno postovano od sale_band
Ovo posle toga je lancana reakcija na, nazovi, provokaciju ili omalovazavanje.
|
Nisam shvatio na šta si mislio pd tim omalovažavanje i provokacija? Ja sam ti samo predočavao neke činjenice, a ti pa800 pa pa800. Ni u jednom postu nisam htep da ikoga omalovažim, da je tako ne bi ni pisao ovde, već hoću iz najbolje namere da vam svima ukažem na mane tog pa800.
Citat:
Originalno postovano od Minicevac
!Vlasnici pa1x koji imaju odlicno ocuvane pa1x aranzere nece da ih prodaju ispod 1250-1300 sigurno,mogu oni koji su ko zna koji vlasnici i u losem stanju jer su odradile svoje,provereno!
|
Postoje 2 vrste prodavaca, oni koji stave oglas sa 200e većom cenom pa čekaju po godinu i više pa ako se neko za*ebe oni prodaju klavijaturu,
i oni koji stvarno hoće da prodaju. Po svemu sudeći ti što si pomenuo koji neće da ih prodaju ispod te cene, spadaju u prvu kategoriju.
Kriza je prijatelju, prodaješ (ako hoćeš da prodaš) kad ima kupac a ne kad ti hoćeš. Ne razumem likove koji stave oglas i ti im nudiš da se dogovarate oko cene, a oni kao nije mi hitno da je prodam, te samo sin vežbao za školu.... a još gori su oni koji napišu DOGOVOR i traže npr 1200 i pozovem ih a oni kažu mogu da spustim samo 10e
Kad je veća ponuda, cenu određuje ona ko ima pare, a da je nestašica klavijatura ko kad smo bili pod sankcijama, cenu bi određivao prodavac....
sad određuje cenu onaj ko ima šuške.