Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 22.11.2012, 19:44   #185
MusicAngel
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
MusicAngel befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolko sam ja video iz ova dva videa sa YT-a:
Nema DNC boje kao Pa3x
Nema Ambient Drums kao Pa3x

... što je po meni ono najbolje što je doneo pa3.

Ima Master Fx i onaj Waves-ov mastering Efx
Ima Drum Mixer i eq za svaki element bubnja
Ima eq za svaki oscilator u program modu. (pitam se da li ta eq podešavanja ostaju aktivna kad se boja ubaci u style play?)

Dirke: Dirke? Kak'e su, videćemo kad pipnemo

U suštini, kako ja to vidim:

Ovo je pa800 sound, sa par softverskih zezancija koje mogu doprineti značajnijem, ili manje značajnom poboljšanju zvuka (u odnosu na pa800, pa2x) u zavisnosti od spretnosti i umešnosti klavijaturiste.

Još jedan Korgov trik, da namami vlasnike pa800 i pa500 da dodaju koju stotinu evra gore za kašicicu radosti. Recimo samo da bi svaki pa800 i pa2x mogao da dobije i waves efekte i eq za bubanj sa nekim OS update-om ko od šale. Koska od Korga!

Lično mišljenje.. : za vlasnike pa: 50, 60, 80, 500, 1x, sigurno best buy, dok za pa800 bih ipak malo ostao ustegnuta mišljenja, zbog vocodera prvenstveno. Još ako cena bude oko 1000e za nov?
I da,
Koga briga kvalitet izrade, garancija je 2 god (uglavnom), a za bilo kog polovnjaka nema ni dana garancije. Ako on ostane čitav posle tog perioda, radiće još kolko voliš. A svaki je vala aranžer korgov imao svoje bubice. Pa i pa2... lampice.

Videćemo kad stigne u nas. Ja jedva čekam da ga probam.

Videh da je neko negde u inostranstvu od kolega forumaša imao prilike da ga proba... Zanima me ako zna neko kakav je sa DNC bojama? Ima li ih isto kao i pa2x ili ima još koju više?
MusicAngel je offline   Reply With Quote