Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 22.11.2012, 19:44   #10
MusicAngel
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
MusicAngel befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolko sam ja video iz ova dva videa sa YT-a:
Nema DNC boje kao Pa3x
Nema Ambient Drums kao Pa3x

... što je po meni ono najbolje što je doneo pa3.

Ima Master Fx i onaj Waves-ov mastering Efx
Ima Drum Mixer i eq za svaki element bubnja
Ima eq za svaki oscilator u program modu. (pitam se da li ta eq podešavanja ostaju aktivna kad se boja ubaci u style play?)

Dirke: Dirke? Kak'e su, videćemo kad pipnemo

U suštini, kako ja to vidim:

Ovo je pa800 sound, sa par softverskih zezancija koje mogu doprineti značajnijem, ili manje značajnom poboljšanju zvuka (u odnosu na pa800, pa2x) u zavisnosti od spretnosti i umešnosti klavijaturiste.

Još jedan Korgov trik, da namami vlasnike pa800 i pa500 da dodaju koju stotinu evra gore za kašicicu radosti. Recimo samo da bi svaki pa800 i pa2x mogao da dobije i waves efekte i eq za bubanj sa nekim OS update-om ko od šale. Koska od Korga!

Lično mišljenje.. : za vlasnike pa: 50, 60, 80, 500, 1x, sigurno best buy, dok za pa800 bih ipak malo ostao ustegnuta mišljenja, zbog vocodera prvenstveno. Još ako cena bude oko 1000e za nov?
I da,
Koga briga kvalitet izrade, garancija je 2 god (uglavnom), a za bilo kog polovnjaka nema ni dana garancije. Ako on ostane čitav posle tog perioda, radiće još kolko voliš. A svaki je vala aranžer korgov imao svoje bubice. Pa i pa2... lampice.

Videćemo kad stigne u nas. Ja jedva čekam da ga probam.

Videh da je neko negde u inostranstvu od kolega forumaša imao prilike da ga proba... Zanima me ako zna neko kakav je sa DNC bojama? Ima li ih isto kao i pa2x ili ima još koju više?
MusicAngel je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije