Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 15.01.2013, 20:13   #2
gogile
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
gogile ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od sadux Pokaži Post
Ovo me vec malo brine ali i ne mogu da verujem da je tolika razlika..Ne znam kako su ti stilovi namesteni,mozda je tu smanjeno,mozda je taj kanal na mixeru nesto zeznut,mozda kabal..ili opet mozda je stvarno do klavijature..

Zar ne moze onaj drugi potenciometar u globalu da se namesti za acc1 volume?

Namamo sto posto isti set,ima ritmova koji su kao kod mene ali nema ta jacina na mome pa600,mogu samo reci da jedva cekam kad ce te klaviature da se malo prosire da cujem i druga misljenja.Ja sam zadovoljan ,ima nekuh sitnica koji su sigurno resivi ,ali nema jos dosta kod nas pa nemam skime da razmenim iskustva,ja ovde pisem moja iskustva i nadam se da se varam.

Trazio sam u globalu da tockic od balanse tako namestim da mi bude za desnu ruku,ali nisam nasao.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Vex Pokaži Post
Cekaj,da razjasnimo : Losi izlazi- tipa pokvareni na neki nacin ili je samo signal SLABIJI - tishi ton????

Moje iskustvo posle prelaska sa Pa2 na Pa3 je to da je korg drugacije podesio izlaze jer je u PA3X stavio Waves masetering suite ... Pa2x je imao dosta jaci izlazni signal od Pa3x ,ali kada odem u Waves i tu pojacam ,dodjem na isto,pa i jace.

Gde stoji Gain na mixeru nije toliko bitno ( dal stoji na primer na 12 sati ,1 ili 2 ) ,bitno je da iz klavijature izlazi ZDRAV SIGNAL i TON ... daj ti slobodno Gain na mixeru koliko treba i ne beri brigu... a ako hoces da imas jaci signal iz klavijature idi u GLOBAL pa u EQ i daj dodatnu snagu na ugradjenom LIMITERU ... to je cela filozofija...
Meni je ton bio slabiji,Svi ritmovi su radili odlicno samo sto sam bio tisi prema pa800,mozda nebi ni primetio da nije drugar bio sa njegovim pa800.Koristim Powermixer Yamahu EMX 5000 i prezadovoljan sam.menjao sam i kanale i isto.to sto si napisao u globalu moracu isprobati na sledecoj svirci.ovo sa pedalom cu isto obavezno uraditi.Imam Pedalu ali mi je u kvaru.Bice nova ako bog da.

Nezelim nikoga da plasim.Klaviatura je super za te pare.E sad sto ima nekih sitnica sto meni smetaju to je stvar ukusa.

Promijenjeno od gogile (15.01.2013 u 20:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
gogile je offline   Reply With Quote