Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 15.01.2013, 00:00   #11
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od gogile Pokaži Post
Neko je ovde pitao dali su losi izlazi iz Pa600 kao na Pa500.Ja sam sinoc imao prvu svirku sa Pa600 i mogu reci samo da ima mnogo losiji izlaz nego pa800.Sa drugarom sam svirao on ima pa800 ja sam cak kod mene pojacavap GAIN da bi bio glasan kao Pa800.Drug je bio na pola pojacan,klaviatura na pola i Gain skroz smanjen.Kod moj PA600 je Gain bio na 12 sati,mikseti pojacano do kraja i klaviatura do kraja.
Cekaj,da razjasnimo : Losi izlazi- tipa pokvareni na neki nacin ili je samo signal SLABIJI - tishi ton????

Moje iskustvo posle prelaska sa Pa2 na Pa3 je to da je korg drugacije podesio izlaze jer je u PA3X stavio Waves masetering suite ... Pa2x je imao dosta jaci izlazni signal od Pa3x ,ali kada odem u Waves i tu pojacam ,dodjem na isto,pa i jace.

Gde stoji Gain na mixeru nije toliko bitno ( dal stoji na primer na 12 sati ,1 ili 2 ) ,bitno je da iz klavijature izlazi ZDRAV SIGNAL i TON ... daj ti slobodno Gain na mixeru koliko treba i ne beri brigu... a ako hoces da imas jaci signal iz klavijature idi u GLOBAL pa u EQ i daj dodatnu snagu na ugradjenom LIMITERU ... to je cela filozofija...
gogile (15.01.2013)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije