Citat:
Originalno postovano od rolandx
Kada smo vec kod zvuka, veoma bitna stvar. Ne znam da li Pa800 i bolje klavijature imaju tu banku, u pitanju su Legacy i GM Drums banke. Probajte u bilo kom recimo u pop ili zabavnom namenskom ritmu da standardni bubanj zamenite bubnjem iz gore navedenih banaka ( na prvoj stranici banke prvi ili drugi sa leva na dole). Kakav dynamix kakvi bakraci. Zvuk bubnja me je odusevio! Vrhunski dobos, cinele.... zvuk perfektan.  Razlika tog bubnja i recimo najboljeg na Pa500 je nebo i zemlja. Fantasticno. Sada svaki namenski i naravno univerzalni kod mene ide upravo sa ovom postavkom. Jedino je problem sa ritmovima poput zila, sudo,dynamiy i dr, sto zahtevaju svoj bubanj inace sve pobrka  ,....steta. Skidam kapu stvarno za fabricku postavku...  To je ono sto je dynamix pokusao da dobije sa zvukom a Korg je to odradio vrhunski.
|
Koji b
ubanj koristis iz tih bankova fabrickih?
Dodato:
Ja sam sinoc imao drugu svirku sa Pa600 i onaj problem sa slabim izlazima sam resio sto sam levi i desni sad prikljucio na dva posebna ulaza u Miksetu i dobio sam jak zvuk.Jedino sto moram jos reci nazalost mi se jednom ukocio u toku svirke,mozda je je i do mog seta,nezelim nikoga da plasim ali to min se desilo da sam morao ugasiti i opet upaliti,publika je nonstom u onoj tisini vikala OCEMO MUZIKU,OCEMO MUZIKU,bilo mi je malo neprijatno.To mi se i desavalo i kod kuce dok sam sredjivao set.
Pozdrav