hvala na odgovorima...nemogu ući u ova podešenja kao ti narodnjak, očito nešto neznam budem stavio ovdje mixer i slike i koji lap imam možda je problem u mom spajanju...pa ćete mi reći...nemojte se ljutit al nisam nikad snimao ništa, a aranžer imam tek cca 2 mjeseca pa se s njim jedva snalazim kako treba, tako da sam skroz pogubljen...
tranzit u pravu si ima tih kartica eksternih za kupit i to ću nabavit sigurno, ali trebam prvo skuzit kako se uopce radi s tim, jer vidis da sam totalna "truba" za to, ni s ovim se ne snalazim...
Dodato:
dakle imam ovaj laptop hp 625
http://www.notebookcheck.net/Review-...k.37089.0.html
(procesor-amd athlon II P 360, dual-core procesor 2.30 Gh, ram- 3 gb, 64 bit sustav, 320 gb hard)
Mikseta
eto to su slike to je power mixer 2x450 w, zvucnici su behringer b212xl 200 w...
s ovim kablom spajam tamo u ova dva ulaza di pise rec na mikseru, eto tko moze i zeli pomoc neka kaze jel to opce ide tako...
Dodato:
i jos nesto, taj kabel spajam u laptop tamo gdje mi je ulaz za mikrofon (onaj za slusalice za pricanje ima dva jedan je za mikrofon drugi za slusalice)...
Dodato:
narodnjak
evo nasao sam cini mi se ovo sto si rekao jesu to ove opcije koje si reko da moram sredit?
Dodato: