Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 15.03.2013, 12:24   #7
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

hvala na odgovorima...nemogu ući u ova podešenja kao ti narodnjak, očito nešto neznam budem stavio ovdje mixer i slike i koji lap imam možda je problem u mom spajanju...pa ćete mi reći...nemojte se ljutit al nisam nikad snimao ništa, a aranžer imam tek cca 2 mjeseca pa se s njim jedva snalazim kako treba, tako da sam skroz pogubljen...

tranzit u pravu si ima tih kartica eksternih za kupit i to ću nabavit sigurno, ali trebam prvo skuzit kako se uopce radi s tim, jer vidis da sam totalna "truba" za to, ni s ovim se ne snalazim...
Dodato:
dakle imam ovaj laptop hp 625

http://www.notebookcheck.net/Review-...k.37089.0.html

(procesor-amd athlon II P 360, dual-core procesor 2.30 Gh, ram- 3 gb, 64 bit sustav, 320 gb hard)

Mikseta

eto to su slike to je power mixer 2x450 w, zvucnici su behringer b212xl 200 w...
s ovim kablom spajam tamo u ova dva ulaza di pise rec na mikseru, eto tko moze i zeli pomoc neka kaze jel to opce ide tako...
Dodato:
i jos nesto, taj kabel spajam u laptop tamo gdje mi je ulaz za mikrofon (onaj za slusalice za pricanje ima dva jedan je za mikrofon drugi za slusalice)...
Dodato:
narodnjak

evo nasao sam cini mi se ovo sto si rekao jesu to ove opcije koje si reko da moram sredit?

Highslide JS
Dodato:
Highslide JS

Promijenjeno od makl (16.03.2013 u 15:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
makl je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije