Videti jedan post
Star 08.05.2013, 20:31   #16
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

aha, ima taj track da i svijetli, znam di je moram samo probat, ma procitao sam to ali sam se toliko bazirao na boje da sam jednostavno zaboravio da si pisao o tome, probat cu tako pa cemo vidjet kako ce ici...
Dodato:
imam ponovo problem...izavdim ono od cega se sastoji ritam sekcija, ali to nemogu naci...primjer ovo je recimo rumba i od cega se sastoji:

JV RUMBA

JV PA1X 2, PERC ***** 1, PICK EL BASS 2,AC PIANO
MOJ KONCIC, BRAS SECT 2, DARK PAD, AC PIANO

e sad ja imam problem, nadem ova prva da (jv pa1x 2 i perc ***** 1) to nadem u programu pod pcg dk skroz zadnje, ali nemogu naci nista od ovog ostalog...u jednom setu mi nece uopce otvoriti ni jedan pcg od 3 do 8, a u ostalima uopce nam ovoga, dok u drugim setovima nemogu uopce nigdje naci ovo...dali to uopce trazim u programu od seta ili gdje??
Dodato:
i imam jos jedan problem, ovo sto sam ucitao od bubnjeva kad odem na taj ritam u kojem taj bubanj treba bit, on nije u njemu nego je neki drugi, kako da to promjenim?

Promijenjeno od makl (13.05.2013 u 15:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
makl je offline   Reply With Quote