Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 08.05.2013, 20:31   #16
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

aha, ima taj track da i svijetli, znam di je moram samo probat, ma procitao sam to ali sam se toliko bazirao na boje da sam jednostavno zaboravio da si pisao o tome, probat cu tako pa cemo vidjet kako ce ici...
Dodato:
imam ponovo problem...izavdim ono od cega se sastoji ritam sekcija, ali to nemogu naci...primjer ovo je recimo rumba i od cega se sastoji:

JV RUMBA

JV PA1X 2, PERC ***** 1, PICK EL BASS 2,AC PIANO
MOJ KONCIC, BRAS SECT 2, DARK PAD, AC PIANO

e sad ja imam problem, nadem ova prva da (jv pa1x 2 i perc ***** 1) to nadem u programu pod pcg dk skroz zadnje, ali nemogu naci nista od ovog ostalog...u jednom setu mi nece uopce otvoriti ni jedan pcg od 3 do 8, a u ostalima uopce nam ovoga, dok u drugim setovima nemogu uopce nigdje naci ovo...dali to uopce trazim u programu od seta ili gdje??
Dodato:
i imam jos jedan problem, ovo sto sam ucitao od bubnjeva kad odem na taj ritam u kojem taj bubanj treba bit, on nije u njemu nego je neki drugi, kako da to promjenim?

Promijenjeno od makl (13.05.2013 u 15:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
makl je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije