E, to sto ti trazis, za sada neces naci, ma koliko trazio... a ima samo jedan razlog: usteda proizvodjaca na svakom mogucem mjestu. Korg je recimo, sklopio ugovor sa TC Electronicsom u vezi sa Helicon Harmonizerima koje ugradjuje u aranzere ali s tim da TC uradi specijalnu verziju, ubogaljenu i ojadjenu gdje je god moglo i takva verzija Helicona kosta Korga dvadesetak eura. Naravno da bi bilo odlicno da je umjesto tog mutanta od harmonizera, Korg platio TC Voice Works koji ga sigurno ne bi kostao 235 eura, kao normalnog postrosaca, vec bar 50% manje, koje neka slobodno ugradi u cijenu svog aranzera ali onda i korisnik ima alat kako valja. Korg nazalost, razmislja na sasvim drugi nacin. Pouzdaje se u neobavjestenost i neznanje klijentele (sto ima u velikom procentu i pravo) pa ugradjuje igracku ali je naplati kao profesionalni uredjaj. Isti slucaj je i sa softverskim dodacima od Wavesa koji se naplate debelo u PA3X a nemaju ni 10% performanse softvare pluginova iz Wavesove VST produktne linije.
Citat:
Originalno postovano od miromiro
Lele..bre tranzit...pa ti sve prihvacas kao licnu uvredu...
|
Opet pravis scenario po svojoj volji !!!! Citiraj gdje sam napisao da sam uvrijedjen. Tek za tvoju informaciju, veoma me je tesko uvrijediti !!!!! Potpuno pogresno si me procijenio.
Citat:
Mene su moji ucili da vise usta vise i misli..a onaj koji samo ja, pa ja....znas sta hocu kazem....
|
Tebe su tvoji dobro ucili ama zaboravili da ti kazu, "vise" pametnih usta vise misli, a mnogo gluposti je uvijek veoma opasno !!!!
Citat:
Moji prilozi u nijednom trenutku nisu zle namere ili nekog zamazavanja kao sto sam bio optuzivan.......
|
Opet scneraio ili... Gdje sam te za bilo sta optuzio, citiraj me !!!!
Citat:
A to sto si "bezmrtnik"..ja..sta za to da kazem...bravo za tebe...
|
Dosadilo mi je pomalo da ponavljam rijec "scenario". Citiraj gdje sam napisao da sam taj "besmrtnik".