|
|
|
||||||
| Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#30 | ||
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
E, to sto ti trazis, za sada neces naci, ma koliko trazio... a ima samo jedan razlog: usteda proizvodjaca na svakom mogucem mjestu. Korg je recimo, sklopio ugovor sa TC Electronicsom u vezi sa Helicon Harmonizerima koje ugradjuje u aranzere ali s tim da TC uradi specijalnu verziju, ubogaljenu i ojadjenu gdje je god moglo i takva verzija Helicona kosta Korga dvadesetak eura. Naravno da bi bilo odlicno da je umjesto tog mutanta od harmonizera, Korg platio TC Voice Works koji ga sigurno ne bi kostao 235 eura, kao normalnog postrosaca, vec bar 50% manje, koje neka slobodno ugradi u cijenu svog aranzera ali onda i korisnik ima alat kako valja. Korg nazalost, razmislja na sasvim drugi nacin. Pouzdaje se u neobavjestenost i neznanje klijentele (sto ima u velikom procentu i pravo) pa ugradjuje igracku ali je naplati kao profesionalni uredjaj. Isti slucaj je i sa softverskim dodacima od Wavesa koji se naplate debelo u PA3X a nemaju ni 10% performanse softvare pluginova iz Wavesove VST produktne linije.
Opet pravis scenario po svojoj volji !!!! Citiraj gdje sam napisao da sam uvrijedjen. Tek za tvoju informaciju, veoma me je tesko uvrijediti !!!!! Potpuno pogresno si me procijenio. Citat:
Citat:
Dosadilo mi je pomalo da ponavljam rijec "scenario". Citiraj gdje sam napisao da sam taj "besmrtnik". Promijenjeno od tranzit (25.07.2013 u 23:44 sati) |
||
|
|
|
| Favoriti |
|
|