Nema mi gore nego kad dođem svirat svadbu, a ostave nam na bini mjesta za jedva trojicu, a na standardna petorka. Prigovoriš, a ovaj pa nema mjesta, stisnut će te se.
Ili još gore kad ostave mjesta za ples u sali za 400 ljudi taman da imaju 4-5 metara od nas muzičara, pa mi svako malo sruše mikrofon ili trknu kljavu i sl.

A od kolega, imo sam jednog pacjenta u bendu (vrhunski harmonikaš) koji je patio na sound u vražju mater. I nakačio pet (pet)

mikrofonskih "buba" na harmoniku, jednu u mjeh, jednu na basove, i tri na klavirski dio, ali ispod poklopca na svaku oktavu. E, hebo sam mu ujutro majku kako mu se je mehanika tipki čula

. Ma bubnjar uopće nije trebo, navio se i udri. Em mi je samo s harmonikom zauzeo 5 kanala na mikseru, em je štandrco ko pisača mašina. Popizdio sam i stišo ga do ibera na mixeru. Naravno pjenio se ko da je pojeo kantu Ariela. Predjutro po prestanku svirke smo se poklali na pasja kola . Nahebo sam mu se matere samo tako. Od onda nikad više nismo svirali zajedno, iako mi je žao jer kvalitetan je muzičar, samo ima manjak fosni u glavi.
Također ne volim kad se neko u pola pjesme gura da preuzme na drugoj kitici/strofi prvi vokal jer ne može pjevat prateći, a ja dalje neka nastavim pjevat njegov back vokal. u 3PM.
Također, užasno me smeta kad mi neko dođe da mu isprogamiram klavijaturu. Potrošim tjedan dana i kad treba platit on se predomislio. Neka sve izbrišem, jer mu se kao ovo ovako ne sviđa. Majmun ne kuži da nije stvar u soundu nego u kljavi i da ako želi da mu synth bolje zvuči da mora kupit bolji synth, a ne da mi dođe s kantom od kljave i traži da mu se čuje kao Triton Extreme.