Videti jedan post
Star 01.01.2016, 13:29   #3
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Boban010 Pokaži Post
Na zalost,po nekoj mojoj racunici bolja varijanta za kupovinu je Korg PA900.Imate nov po ceni od 1500 eura.To jeste skuplje za 200 eura ali se taman uklapa za vokoder koji PA900 poseduje a E-A7 nema.O drugim prednostima koje PA900 ima u odnosu na E-A7 mislim da ne treba govoriti.Pocev od touch ekrana,preko memorije pa do 6 style partova po varijaciji za razliku od Rolandovih 3.Iskreno se nadam da ce Roland morati opet da koriguje cene a na veliku zalost njihovih dilera kojih ovde izgleda ima poprilicno.
Sve diler do dilera ,salim se malo.Bobane,tvoja razmisljanja su sasvim logicna.Sto se tice tvojih razmisljanja u ekonomskom smislu potpuno se slazem.Ima sad tu nesto sto je do navike,ali bogami i tona.Ton aranzera na korgu je sasvim razlicit u odnosu na Roland.

Ovaj EA-7 je stvarno dobar aranzer,veliki pomak za Roland.Prednost mu dajem u odnosu na korg i zbog gabarita i tezine.Tu je Roland postao neprikosnoven,Ubacili su po prvi put mogucnost ubacibanja semplova itd itd.

Verujem da kao i obicno Roland sprema za trziste jos jedan Aranzer(kao sto je bilo kada se pojavio BK-5 pa ubrzo BK-9).Mislim da ce i sada biti tako.Ja vec sledece godine ocekujem neki EA-9 da se pojavi.

Jos uvek nisam probao EA-7 ali cu uskoro da odem do rolandove praodavnice pa cu napisati moje utiske.