Videti jedan post
Star 22.02.2016, 03:20   #4
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Posto nas cjenjeni Casper mene i dalje smatra idiotom koji je pao s Marsa, ili jos neke dalje planete, da pokazem ovako.

Opcije unutar, u ovom slucaju kick-a. Postoji SVE osim EQ, koji je u produkciji, live mixu, mozda i najbitnija alatka. EQ postoji - u dva pojasa pod stavkom common, znaci generalni eq tog drum seta.
@casper Odlicno znam da na T3 nije mogao da se slozi multisample u klavijaturi. To i ptice na grani znaju. Ali zato, slice-ovan sempl perkusija cu ja sloziti u T3 malo sporije od necijeg paljenja YEM-a.Ja ne sporim tvoje znanje, ja ne sumnjam da ovdje dijelis svoje znanje maksimalno i pomazes clanovima - to ti ne daje za pravo da nekoga podcjenjujes i smatras idiotom.
''Iz tvog pisanja je potpuno jasno da uspoređuješ edit semplova unutar klavijature sa obradom istih u YEM aplikaciji''. Ne uporedjujem ja nista - to je bilo ''sakato'' u klavijaturi, to je sakato i u YEM-u, uz dodatak da u YEM-u sada moze da se slozi multi-layer. Za mene, taj multi-layer bez dobre tonske obrade ne znaci nista. Sad smo valjda nacisto.

Sky Net je offline   Reply With Quote