Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
|
jedan info lep na tu temu, juce mi se desilo nakon 2 godine nesto na taj rad.
uzeo factory reset, a pre toga sam snimio set branoy 16. i u prazan vadio luups neke ritmove da uradim samo 100mb set mali. i ja povadio celi dan se mucio, kad sam pustio ritmove jbt klarinet nema ni jedno G na tipkama, samo nema tona, u ritmovima drum loops nema snare, druga varijacija krci na delove u luusp neki udarcii , vidim ja sve te anomalije , rekoh , vreme je da otvorim je, da vidim jeli ram ispao, ili usb unutrasnji samo za PCM i sistem dotrajao .
i nisam nista jos uradio, imao snimljen set stanje Branoy 14 ,15 i 16 (a iz 16 sam vadio)
ucitam 15 set prosli .. isto jbt . sve isto, treba da je ram pun, a pokaze na info 256sec
prazno.. isto krci pola tonova nema.. a taj 15 je iz dan dva isto sve samo neke promene u 16 setu..
rekoh de da jos probam factory reset full klavu opet pa da ucitam Branoy 14 stanje od pre weekend, manje stanje za 5mb i znaci starije 7 dana.. i ja ucitaoo taj set
ii sve radii kako treba i ritmovi i bojeee i svee nigde greskeee!!!
nisam ni vadio vise ram i usb.
bilo do seta jbt (ne znam sta je se moglo sjebati u snimanju seta i dodavanju samo par nekih sitnica sreca 5mb ) takoo da vidis zna biti sjeban i set i tako deformirani semplovi, koji ne bi radili sa tim setom nigde drugacije normalno.
sreca jebena pa sam imao 3-4 backupa, msm broja pre seta mog. inace brisem ostale brojeve nize!! jebena sreca!
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
|