Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 27.04.2017, 18:03   #13
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

jedan info lep na tu temu, juce mi se desilo nakon 2 godine nesto na taj rad.
uzeo factory reset, a pre toga sam snimio set branoy 16. i u prazan vadio luups neke ritmove da uradim samo 100mb set mali. i ja povadio celi dan se mucio, kad sam pustio ritmove jbt klarinet nema ni jedno G na tipkama, samo nema tona, u ritmovima drum loops nema snare, druga varijacija krci na delove u luusp neki udarcii , vidim ja sve te anomalije , rekoh , vreme je da otvorim je, da vidim jeli ram ispao, ili usb unutrasnji samo za PCM i sistem dotrajao .

i nisam nista jos uradio, imao snimljen set stanje Branoy 14 ,15 i 16 (a iz 16 sam vadio)
ucitam 15 set prosli .. isto jbt . sve isto, treba da je ram pun, a pokaze na info 256sec
prazno.. isto krci pola tonova nema.. a taj 15 je iz dan dva isto sve samo neke promene u 16 setu..

rekoh de da jos probam factory reset full klavu opet pa da ucitam Branoy 14 stanje od pre weekend, manje stanje za 5mb i znaci starije 7 dana.. i ja ucitaoo taj set
ii sve radii kako treba i ritmovi i bojeee i svee nigde greskeee!!!

nisam ni vadio vise ram i usb.

bilo do seta jbt (ne znam sta je se moglo sjebati u snimanju seta i dodavanju samo par nekih sitnica sreca 5mb ) takoo da vidis zna biti sjeban i set i tako deformirani semplovi, koji ne bi radili sa tim setom nigde drugacije normalno.

sreca jebena pa sam imao 3-4 backupa, msm broja pre seta mog. inace brisem ostale brojeve nize!! jebena sreca!
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
branoy je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije