Citat:
Originalno postovano od Alix
--Elvire odkad se ti digo da ti pa800 ne valja,još do pre neki dan si ga u nebesa dizo a sad ovako-prijaviću te Korgu da znaš 
|
alixe gdje si ti to majketi pročitao da sam ja rekao da pa800 nevalja?????????de mi citiraj taj dio.i kad sam pa800 dizao u nebesa????.Ja kako znam da si ti pa2x hvalio do nebesa,a sad vičeš da nije ništa bolji od pa1x-a.
Iskreno da ti kažem kad bi u pa1x cjena u pola kao kod pa800 bila ni tad ga nebi kupio ja,a to je moje mišljenje.do neki dan ti je memorija 32mb na pa1x bila dovoljna i previše kako si nekad znao govoriti, a sad od jednom nije.vikao si da je pa2x bog kad si ga kupio i da ima 100 mogućnosti više od pa1x-a a sad vičeš da nije ništa bolji od njega nego da samo ima više rama.pa hallo hoćeš li da te tužim korgu.
-Drugo,sa svojim pa800 nemam nikakvih problema,jednom sam imao problemčić sa njim i ljudi su priznali garanciju,napravili klaviaturu,stavili novu ploču i sad radi besprijekorno.
-Treće,ako se mogu dodati neke stvari u os od pa800 zašto da se ne doda onda.hajde mi snimi primjerak terci sa pa2x-a uradite na user skali u ensemble-u,da vidim jesu li tačnije nego na pa800