Zdravo Raja
Sve je to fino i tacno sto ste vi napisali...naravno da je bolje ako sam mozes napraviti Audio PC jer kroz to i ucis...ali shvatite, dobar broj nasih ljudi jos ne zna kompjuter cestito upaliti, a ne da sami prave i stimaju te Audio PCe...moze Vaxter ovde da se folira zajedno sa mnom

jer sam software inzinjer pa znam kako te sprave rade i sta je potrebno od nule da je zgradim...ma koliko samo nasih ljudi ima koji ne znaju ni 90% funkcija na klavijaturi zasta im sluze a vi ih ocekujete da sami prave Audio PC, ma bjaaaazzzi...pojedini jos ne znaju load-ovati ritam u klavijaturu, zovu prijatelje da im to urade, a da zna nesto drugo.......skoro sam zavrsio gradnju svoga Audio PC-a...trenutno testiram software i hardware i sve radi kao svicarski sat

...jedan mali savjet za vas sviju. Ako kupujete djelove za Audio PC, kupite odma mocan procesor i dosta RAMa, povelike i brze hard drive-ove. Ovo jednom u zivotu kupujete i to se vise ne mjenja (vasi unuci ce moci da koriste i da budu savremeni). Mogu izbacivati i novi Windows OS i novi hardware, to vas ne interesuje jer vasa masina ce opet da radi onako kako je radila i prije a sto se samplova tice WAVE, AKAI, itd. vjecito ce ostati isti...u Audio PC ulozite dosta novca i dovoljan ce vam biti i Korg PA50 da bolje i profesionalnije zvucite od Tyros-a 2
Sada stvarno dosta vise pametovanja i daj da krenemo sa pomaganjem

cujemo se opet drugovi