Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 24.08.2006, 21:11   #28
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zdravo Raja

Sve je to fino i tacno sto ste vi napisali...naravno da je bolje ako sam mozes napraviti Audio PC jer kroz to i ucis...ali shvatite, dobar broj nasih ljudi jos ne zna kompjuter cestito upaliti, a ne da sami prave i stimaju te Audio PCe...moze Vaxter ovde da se folira zajedno sa mnom jer sam software inzinjer pa znam kako te sprave rade i sta je potrebno od nule da je zgradim...ma koliko samo nasih ljudi ima koji ne znaju ni 90% funkcija na klavijaturi zasta im sluze a vi ih ocekujete da sami prave Audio PC, ma bjaaaazzzi...pojedini jos ne znaju load-ovati ritam u klavijaturu, zovu prijatelje da im to urade, a da zna nesto drugo.......skoro sam zavrsio gradnju svoga Audio PC-a...trenutno testiram software i hardware i sve radi kao svicarski sat ...jedan mali savjet za vas sviju. Ako kupujete djelove za Audio PC, kupite odma mocan procesor i dosta RAMa, povelike i brze hard drive-ove. Ovo jednom u zivotu kupujete i to se vise ne mjenja (vasi unuci ce moci da koriste i da budu savremeni). Mogu izbacivati i novi Windows OS i novi hardware, to vas ne interesuje jer vasa masina ce opet da radi onako kako je radila i prije a sto se samplova tice WAVE, AKAI, itd. vjecito ce ostati isti...u Audio PC ulozite dosta novca i dovoljan ce vam biti i Korg PA50 da bolje i profesionalnije zvucite od Tyros-a 2

Sada stvarno dosta vise pametovanja i daj da krenemo sa pomaganjem

cujemo se opet drugovi
Korgminator je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
bubnja, moze, pa50, sempl, vuci

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije