Videti jedan post
Star 27.03.2009, 15:43   #6
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ugradnjom flasha dobijaš opciju pucanja i sviranja samplova. I to košta cca. 200 €.
Da se odmah razumijemo, nisam zlonamjeran i vesele me ovakvi hrabri majstorski zahvati. Kako se kaže, tko voli nek izvoli. No ugradnja HDD-a s materijalom je cca. 100 €, ugradnja flasha je još 220 €. Taj flash ne radi bez FMC kartice koja je u najjeftinijem obliku 90 €. To već ispada skoro 400 €. A za 400 € dobiješ Triton LE ili uz malo nadoplate skoro i Tr-a i imaš 2 super syntha. Po meni na Pa50 je isplativa samo nadogradnja HDD-a i prerada u Pa60. Dobiješ još jako važne HDD stylove iz 123!, 456! i 789! SET-ova, pa ti time raste broj user-a za stylove. A ostalo rađe uložit za sample synthić u vidu LE-a ili Tr-a. Iiako meni baš nisu nešto posebno (LE i Tr), ali opet imaju taj sampler.
Ipak je Pa80 klasa iznat Pa50, i to čete jako teško nadomjestit nadogradnjama na Pa50, jer i taj novac koji ulažete na nadogradnje vam je dovoljan da prodajom Pa50 nadoplatite za Pa80 koji će za taj novac biti ne u super nego bezprijekornom stanju, a k tome je još sve orginalno bez prerada na njemu. Razmislite malo