Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Alati tema Display Modes
Star 27.03.2009, 15:43   #31
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ugradnjom flasha dobijaš opciju pucanja i sviranja samplova. I to košta cca. 200 €.
Da se odmah razumijemo, nisam zlonamjeran i vesele me ovakvi hrabri majstorski zahvati. Kako se kaže, tko voli nek izvoli. No ugradnja HDD-a s materijalom je cca. 100 €, ugradnja flasha je još 220 €. Taj flash ne radi bez FMC kartice koja je u najjeftinijem obliku 90 €. To već ispada skoro 400 €. A za 400 € dobiješ Triton LE ili uz malo nadoplate skoro i Tr-a i imaš 2 super syntha. Po meni na Pa50 je isplativa samo nadogradnja HDD-a i prerada u Pa60. Dobiješ još jako važne HDD stylove iz 123!, 456! i 789! SET-ova, pa ti time raste broj user-a za stylove. A ostalo rađe uložit za sample synthić u vidu LE-a ili Tr-a. Iiako meni baš nisu nešto posebno (LE i Tr), ali opet imaju taj sampler.
Ipak je Pa80 klasa iznat Pa50, i to čete jako teško nadomjestit nadogradnjama na Pa50, jer i taj novac koji ulažete na nadogradnje vam je dovoljan da prodajom Pa50 nadoplatite za Pa80 koji će za taj novac biti ne u super nego bezprijekornom stanju, a k tome je još sve orginalno bez prerada na njemu. Razmislite malo

Favoriti

Oznake
korg, pa50, usb

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije