Videti jedan post
Star 18.05.2009, 13:51   #36
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Pa1X
Ja ti garantiram da cu svaki zvucnik spaliti,koji ima vise od 100W Sin, sa pojacalom 2x5W!Zasto??
E ovako:
ima jedna stara poslovica u mom kraju,koja u prevodu ovako odprilike kaze:
"na silom ti mogu samo nesta uzeti,ne mogu ti nista dati"

@PA1X....aktivna serija zxa5 nije ni slična pasivnoj zx5....
Gde sam to tvrdio??
Pa ja ti celo vreme pisem,cak i uporedio,dao ti primere da ne mozes aktivne i pasivne kutije objektivno uporediti....a ti,jedan kolega mi je pricao......

@PA1X....a te price da je xti 6000 optimalno pojačalo za njih to zaboravi....
Ako dajes repliku, pa daj objasni zasto??
Jel si ikad posedjivao XTI6000 seriju??Ja jesam!

Zasto ne citas pazljivo i umesto da analiziras to sto sam pisao,odgovaras sa nebulozima samo da bi replicirao??
Razmisli kolega,analiziraj,pa onda komentarisi!
I pricaj o stvarima gde si 100% siguran,posto vidim da sve sto pises,temelji na neke price od kolege....i sl.

Nije fer da pricamo o stvarima koje nismo licno iskusili i navesti druge,koji citaju forum,na sasvim pogresnu stranu.
Razmisli....
Dodato:
Firma Eminence je jedan od najvecih proizvodjaca zvucnika u svetu!
Kad cujemo Eminece,odmah asocira nas na niskobudzetne serije kao,Alpha,Beta,Gama.....jel iko probao seriju Kilomax,Omega?

Nemam informacije da Eminece proizvodi za EVsa,ali sve je moguce.
Malo mi je cudno,posto i EV proizvodi zvucnike,ali to je ta "politicka ekonomija"... Mozda se EV vise isplati da naruci zvucnika sa iste karakteristike kao EV,nego na proizvodi u svoju firmu.
U ovim danasnjem svetu globalne ekonomije,je sve moguce.
Samo jedno sam siguran,i kad bi zvucnik u EV bio Eminence,sigurno nijo to neka standardna klasa zvucnika,koju mozete kupiti u radnjama,nego zvucnik projektiran od strane EV sa najboljim specifikacijama za njihove kutije.

Firma Eminece proizvodi za sledece brendove:
EAW,Fender,Hughes&Kettner,Yamaha,SWR,Krank,Kustom,Randal,Gibson,Tech 21,Line6,TC Electronic,Ampeg,HK.....
Ima ih sugurno vise

Pozdrav

Promijenjeno od aleksandar72 (18.05.2009 u 14:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
aleksandar72 je offline   Reply With Quote