|
|
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Pa1X
Ja ti garantiram da cu svaki zvucnik spaliti,koji ima vise od 100W Sin, sa pojacalom 2x5W!Zasto?? E ovako: ima jedna stara poslovica u mom kraju,koja u prevodu ovako odprilike kaze: "na silom ti mogu samo nesta uzeti,ne mogu ti nista dati" @PA1X....aktivna serija zxa5 nije ni slična pasivnoj zx5.... Gde sam to tvrdio?? Pa ja ti celo vreme pisem,cak i uporedio,dao ti primere da ne mozes aktivne i pasivne kutije objektivno uporediti....a ti,jedan kolega mi je pricao...... @PA1X....a te price da je xti 6000 optimalno pojačalo za njih to zaboravi.... Ako dajes repliku, pa daj objasni zasto?? Jel si ikad posedjivao XTI6000 seriju??Ja jesam! Zasto ne citas pazljivo i umesto da analiziras to sto sam pisao,odgovaras sa nebulozima samo da bi replicirao?? Razmisli kolega,analiziraj,pa onda komentarisi! I pricaj o stvarima gde si 100% siguran,posto vidim da sve sto pises,temelji na neke price od kolege....i sl. Nije fer da pricamo o stvarima koje nismo licno iskusili i navesti druge,koji citaju forum,na sasvim pogresnu stranu. Razmisli.... Dodato: Firma Eminence je jedan od najvecih proizvodjaca zvucnika u svetu! Kad cujemo Eminece,odmah asocira nas na niskobudzetne serije kao,Alpha,Beta,Gama.....jel iko probao seriju Kilomax,Omega? Nemam informacije da Eminece proizvodi za EVsa,ali sve je moguce. Malo mi je cudno,posto i EV proizvodi zvucnike,ali to je ta "politicka ekonomija"... ![]() U ovim danasnjem svetu globalne ekonomije,je sve moguce. Samo jedno sam siguran,i kad bi zvucnik u EV bio Eminence,sigurno nijo to neka standardna klasa zvucnika,koju mozete kupiti u radnjama,nego zvucnik projektiran od strane EV sa najboljim specifikacijama za njihove kutije. Firma Eminece proizvodi za sledece brendove: EAW,Fender,Hughes&Kettner,Yamaha,SWR,Krank,Kustom,Randal,Gibson,Tech 21,Line6,TC Electronic,Ampeg,HK..... ![]() ![]() ![]() Ima ih sugurno vise ![]() Pozdrav
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (18.05.2009 u 14:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
band, koje, pasivne, zvucnike |
|
|