Videti jedan post
Star 10.06.2009, 06:58   #6
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo, pokusao sam juce uraditi kao sto je rekao kolega narodnjak 300, preko mixing console, i sve mi dozvoli. Pomesam delay i phazer i zvuci ubitacno. Medjutim ne da mi da snimim taj novi efekat koji napravim. Lepo ga snimim u user, napisem npr. : moj eff. , i kad hocu drugi put da ga upotrebim jednostavno mi da ili phazer, ili delay. Kolega Makso68, da li bi mogao poblize da mi objasnis kako da pomesam DSP efekte i kako da ih sacuvam, da ne moram stalno otvarati mixing konzolu? Ako iko zna resenje za ovaj problem, molim neka napise, resenje postoji sigurno, cim moze to da se uradi i da zvuci kako treba, samo je pitanje kako se ta postavka cuva. Mozda bi kolega Jimiboy znao odgovor???
Dodato:
Resio. Jednostavno se snimi u registraciju, i na poziv se dobije ta boja, tj na "dugme" dobijes u registraciji postavke koje si prethodno uradio na mixing konzoli. Hvala svima koji su se ukljucili u temu, moze lock.

Promijenjeno od yamahapassion (10.06.2009 u 09:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
yamahapassion je offline   Reply With Quote