Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 10.06.2009, 06:58   #6
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo, pokusao sam juce uraditi kao sto je rekao kolega narodnjak 300, preko mixing console, i sve mi dozvoli. Pomesam delay i phazer i zvuci ubitacno. Medjutim ne da mi da snimim taj novi efekat koji napravim. Lepo ga snimim u user, napisem npr. : moj eff. , i kad hocu drugi put da ga upotrebim jednostavno mi da ili phazer, ili delay. Kolega Makso68, da li bi mogao poblize da mi objasnis kako da pomesam DSP efekte i kako da ih sacuvam, da ne moram stalno otvarati mixing konzolu? Ako iko zna resenje za ovaj problem, molim neka napise, resenje postoji sigurno, cim moze to da se uradi i da zvuci kako treba, samo je pitanje kako se ta postavka cuva. Mozda bi kolega Jimiboy znao odgovor???
Dodato:
Resio. Jednostavno se snimi u registraciju, i na poziv se dobije ta boja, tj na "dugme" dobijes u registraciji postavke koje si prethodno uradio na mixing konzoli. Hvala svima koji su se ukljucili u temu, moze lock.

Promijenjeno od yamahapassion (10.06.2009 u 09:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
yamahapassion je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije