Pozdrav raja!
Evo vratih se sa godisnjeg odmora i obavih jos sto sta po povratku, pa me evo opet sa vama.
Ne vidim doduse dovoljno zainteresovanih, pa ako ovako ostane rijesicemo ovaj zahvat putem privatnih poruka ili MSN-a, ali hajde jos da vidimo koji dan, pa se mozda pojavi jos neko da nas ima dovoljno da to stavimo direktno ovdje u temu.
Takodje ne vidim niti inicijative nekih clanova koji bi mogli pomoci u realizaciji ove teme (kao sto je NELE) vezano za Pa50, jer bi mozda samo jedna njegova fotografija rijesila dilemu da li je moguca dogradnja fles ridera u Pa50 ili je izvrsena izmjena meinbord ploce i postavljena od Pa60 ili Pa80. Sto se tice ugradnje u Pa60, to je davno vec rijeseno i mogao sam vam to postaviti, ali sam htio da sve to objedinim i usputno rijesimo i nase Korgove Pa50 pa ih nakon ugradnje HD-a ovim transformisemo konacno u Pa80.
Vidim i clanove koji, ne znam iz kog razloga, ruse moral i ambicije onih koji su zainteresovani ali su jos nedovoljno sigurni u sebe da bi se u to upustili.
Ipak ako se ko odluci, ja cu uvijek biti tu da pomognem i rijesim bilo koji eventualno nastali problem.
Iskreno, ja sebi mogu priustiti masinu poput ove na mome avataru, ali sta ce mi kad se ne bavim aktivno muzikom i sviram samo za svoj cejf i svoju ekipu, a jos kad sviram na masini koju poznajem u dusu i kojoj sam jos dodao neki "organ" koji nije imala, to je onda neopisiv gust i osjecaj. To je moj dugogodisnji hoby (elektronika i muzika), pa oni koji nemaju veze o elektronici, neka onda bar pokusaju nesto da nauce ali ne i da demoralisu one koji imaju ambicija.
Sto se tice komentara oko napajanja u Pa50 u odnosu na mladju bracu, mogu reci da nisu na mjestu, iako uvijek mozemo i u Pa50 da dogradimo drugo mrezno napajanje, odnosno iskoristimo neko mrezno napajanje od komjutera uz male korekcije (vec provjereno).
Dakle, ponovo sam tu i ostajem do realizacije ove teme i jos jednom pozivam zainteresovane i one koji mogu da pomognu da se ukljuce i saradjuju sa nama.
Lijepi pozdravi!
|