Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Alati tema Display Modes
Star 15.08.2009, 21:52   #16
KORGX5D
Drugar foruma

KORGX5D's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
KORGX5D befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln Pozdrav raja!

Evo vratih se sa godisnjeg odmora i obavih jos sto sta po povratku, pa me evo opet sa vama.
Ne vidim doduse dovoljno zainteresovanih, pa ako ovako ostane rijesicemo ovaj zahvat putem privatnih poruka ili MSN-a, ali hajde jos da vidimo koji dan, pa se mozda pojavi jos neko da nas ima dovoljno da to stavimo direktno ovdje u temu.
Takodje ne vidim niti inicijative nekih clanova koji bi mogli pomoci u realizaciji ove teme (kao sto je NELE) vezano za Pa50, jer bi mozda samo jedna njegova fotografija rijesila dilemu da li je moguca dogradnja fles ridera u Pa50 ili je izvrsena izmjena meinbord ploce i postavljena od Pa60 ili Pa80. Sto se tice ugradnje u Pa60, to je davno vec rijeseno i mogao sam vam to postaviti, ali sam htio da sve to objedinim i usputno rijesimo i nase Korgove Pa50 pa ih nakon ugradnje HD-a ovim transformisemo konacno u Pa80.
Vidim i clanove koji, ne znam iz kog razloga, ruse moral i ambicije onih koji su zainteresovani ali su jos nedovoljno sigurni u sebe da bi se u to upustili.
Ipak ako se ko odluci, ja cu uvijek biti tu da pomognem i rijesim bilo koji eventualno nastali problem.
Iskreno, ja sebi mogu priustiti masinu poput ove na mome avataru, ali sta ce mi kad se ne bavim aktivno muzikom i sviram samo za svoj cejf i svoju ekipu, a jos kad sviram na masini koju poznajem u dusu i kojoj sam jos dodao neki "organ" koji nije imala, to je onda neopisiv gust i osjecaj. To je moj dugogodisnji hoby (elektronika i muzika), pa oni koji nemaju veze o elektronici, neka onda bar pokusaju nesto da nauce ali ne i da demoralisu one koji imaju ambicija.
Sto se tice komentara oko napajanja u Pa50 u odnosu na mladju bracu, mogu reci da nisu na mjestu, iako uvijek mozemo i u Pa50 da dogradimo drugo mrezno napajanje, odnosno iskoristimo neko mrezno napajanje od komjutera uz male korekcije (vec provjereno).
Dakle, ponovo sam tu i ostajem do realizacije ove teme i jos jednom pozivam zainteresovane i one koji mogu da pomognu da se ukljuce i saradjuju sa nama.

Lijepi pozdravi!
KORGX5D je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije